Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.748
Καλό ξημέρωμα και καλή ξεκούρασηΕγω δεν σας διαβαζω αλλο.
Καληνυχτα με ονειρα γλυκα
Καλό ξημέρωμα και καλή ξεκούρασηΕγω δεν σας διαβαζω αλλο.
Καληνυχτα με ονειρα γλυκα
Ότι καλύτερο!ΜΠΙΛ μείναμε τα δύο μας !!
Σε ευχαριστώ πολυ !Αφιερωμένο
Νυσταζουν τα άγρια νιάτα???Σε ευχαριστώ πολυ !
Εγώ που δεν νυστάζω τι να κάνω?????
.....δεν ξέρω!Νυσταζουν τα άγρια νιάτα???
αφου προαυλιζεσται ολοι μαζιΜα δεν ειναι σκοπος να ειμαι ξεχωριστος.....
ριξε μια προπονηση ..ενα σφουγγαρισμα για να κρατιεσαι σε φορμαΣε ευχαριστώ πολυ !
Εγώ που δεν νυστάζω τι να κάνω?????
δυστυχως νουνα ερχομενος σημερα απο εκει εχουν γινει πολυ μεγαλες ζημιες και σε ενα σημειο αναμεσα στο λαγονησι και την σαρωνιδα η φωτια σταματησε στην κυριολεξια στην θαλασσα ...πανω στην λεωφ. σουνιου ...τωρα θα μπουν ανεμογεννητριεςΚαλημέρα παιδιά!
Σήμερα δεν έχω διάθεση για χαβαλέ!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ !
Πέρυσι είχα την μεγάλη τιμή να πάω εκδρομή σε αυτά τα υπέροχα μέρα που φέτος θρηνούνε οι άνθρωποι τα σπίτια τους την ψυχολογία τους !
Οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν σε λίγες ώρες!
Γιατί κάποιοι είναι ανεύθυνοι και άχρηστοι και μόνο όταν θέλουν τον ψήφο μας μας θυμούνται !
Και αντε άμα είσαι νέος λες θα δουλέψω να ξαναφτιάξω το βίος μου !
Οι ηλικιωμένοι ρε άχρηστοι πολιτικοί τι θα κάνουν??.
Θα τους δώσετε αποζημίωση κάτι ψυχούλα και μετά από λίγες μέρες όλα καλά??
Στα λόγια είναι όλοι πρώτοι !
Και σε λίγες μέρες θα ξεχαστούν όλα όπως η φωτιά στο ΜΑΤΙ όπως το δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ ...ΝΤΡΟΠΗ !
Θα μου πείτε Έλενα μιλάς εκ του ασφαλούς κάθεσαι στον ωραίο σου καναπέ και γράφεις!
Ο καθένας ξέρει τον δικό του Γολγοθά!
Δεν θα πω κουράγιο ουτε υπομονή γιατί θα ήταν γελοίο σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά!
Θα πω οτι ίσως ο καθένας μας θα μπορούσε να τους βοηθήσει με τον δικό του τρόπο!
Την καλημέρα μου !
Αυτό που ήθελαν το κατάφεραν να μπουν αναμογενητριες !δυστυχως νουνα ερχομενος σημερα απο εκει εχουν γινει πολυ μεγαλες ζημιες και σε ενα σημειο αναμεσα στο λαγονησι και την σαρωνιδα η φωτια σταματησε στην κυριολεξια στην θαλασσα ...πανω στην λεωφ. σουνιου ...τωρα θα μπουν ανεμογεννητριες
ετσι ειναι πολυ μεγαλη καταστροφη εγω δεν μπορεσα να πλησιασω πολυ κοντα αλλα απο μακρυα φαινεται το μεγεθος τις καταστροφης ....το μονο παρηγορω ειναι οτι δεν θρυνησαμε(συγνωμη θυσιαστηκαν οπως λεει ο πορδηπουργος)ανθρωποιΑυτό που ήθελαν το κατάφεραν να μπουν αναμογενητριες !
Δυστυχώς μίλησα με άτομο που είναι σε αυτά τα μέρη και μου είπε η ζημιά είναι τεράστια!
Κλαίνε οι άνθρωποι με μαύρο δάκρυ!!
Ξέρεις τι με στεναχωρεί πιο πολύ από όλα??ετσι ειναι πολυ μεγαλη καταστροφη εγω δεν μπορεσα να πλησιασω πολυ κοντα αλλα απο μακρυα φαινεται το μεγεθος τις καταστροφης ....το μονο παρηγορω ειναι οτι δεν θρυνησαμε(συγνωμη θυσιαστηκαν οπως λεει ο πορδηπουργος)ανθρωποι
εχω σταματησει πολλα χρονια να ασχολουμε με ολους αυτους που θελουν να μας σωσουνΞέρεις τι με στεναχωρεί πιο πολύ από όλα??
Που ξεχνάνε οι άνθρωποι!
Ααααα !! Ελενα μου λένε κάποιοι δεν είναι σωστό πρέπει να ψηφίζεις..
Ότι θέλω θα κάνω και δεν απολογούμαι σε κανέναν !.
Όταν είχα ανάγκη δεν μου βρήκε κανένας πολιτικός δουλειά!!
Για ψήφο όμως όλοι με θυμόντουσαν!
Ευτυχώς που δεν θρηνούμε θυματα όταν όμως καταλαγιάσει όλο αυτό αυτοί και μόνο αυτοί θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνεχίσουν!
Όχι δεν τους χωνεύω τους πολιτικούς κανέναν τους τους θεωρώ ψεύτες και υποκριτές!
Καλημέρα ΜΠΙΛ!!Καλημέρα Έλενα μου!
Καλημέρα στην παρεα!
Εύχομαι τουλάχιστον να είναι το τελευταίο για φέτος!
Καλημερα Ελενα και στην παρεα.Καλημέρα ΜΠΙΛ!!
Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους !!
Τελευταίο.....??... δύσκολο το βλέπω έιμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!