Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.752
Γειά σου ΜΠΙΛ !!Πολύ μουσικωθηκατε!!!!
Τι έγινε?
Ξεμεινατε από θέματα συζήτησης?
ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!
Γειά σου ΜΠΙΛ !!Πολύ μουσικωθηκατε!!!!
Τι έγινε?
Ξεμεινατε από θέματα συζήτησης?
ολη την ημερα επαιζες με και τωρα την ειδες djΓειά σου ΜΠΙΛ !!
ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!
Έτσι είμαι εγώ!!ολη την ημερα επαιζες με και τωρα την ειδες dj
πρωινη πρωινη βλεπω βγηκατε για διανομη με τον βιομηχανο τα γιαουρτια στα σουπερ μαρκετ ο γιουφτος δεν προσλαμβανει ενα οδηγοΈτσι είμαι εγώ!!
Άλλη την μέρα και άλλη το βράδυ!!
Διχασμένη προσωπικότητα
Έχω κοιμηθεί πολύ λίγο!!πρωινη πρωινη βλεπω βγηκατε για διανομη με τον βιομηχανο τα γιαουρτια στα σουπερ μαρκετ ο γιουφτος δεν προσλαμβανει ενα οδηγο
Good morning Lady Ilenious
το αιμα μας φταιει νουνα ειμαστε πολλοι γλυκοι εσυ βεβαια εισαι λιγο ξυνομουρα λογω καταγωγηςΈχω κοιμηθεί πολύ λίγο!!
Όλο το βράδυ τσακωνομουν με τα κουνούπια...χαχαχαχα
Είχα βάλει μηχανισμό αλλά και πάλι με τσιμπάνε!!
το μπουτακι νουνα θα το κανω στο φουρνο με μανεστρα
Με τέτοια ζεστη δεν θα μπορείς να με φας !!το μπουτακι νουνα θα το κανω στο φουρνο με μανεστρα
βλεπω διπλωματικο επεισοδιο πρωι πρωι υμιξεβρακωθηκες για να μαζεψεις τα προβατα εεεΜε τέτοια ζεστη δεν θα μπορείς να με φας !!
Υ..Γ...τώρα που το θυμήθηκα ας το πω !!
Τις φώτο δεν τις επεξεργαζομαι καθόλου το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω το χρώμα!!
Ξέρω ότι κάποιοι δεν θα το πιστέψουν αλλά δεν με πειράζει!!
Φιλάκια
Θα είμαι ειλικρινής!βλεπω διπλωματικο επεισοδιο πρωι πρωι υμιξεβρακωθηκες για να μαζεψεις τα προβατα εεε
για εσενα ο χειμωνας ειναι 12 μηνες οποτε φωτογραφιες μονο οταν εχεις πιει καμια πορτοκαλαδα με ανθρακικοΘα είμαι ειλικρινής!
Είναι ανάλογα με την διάθεση μου !!
Αυτές τις μέρες έχω πολύ καλή διάθεση και βγάζω συνέχεια φωτο ...χαχαχαχαχα
Είμαι πολύ αυθόρμητη και όσοι με γνώριζαν καλά το ξέρουν αυτό!!
Εγώ που λατρεύω το καλοκαίρι το χειμώνα όμως βγάζω 1 φωτο το 4μηνο
Πάω ένα βράδυ σε μπαράκι με ξέρει ο μπάρμαν!για εσενα ο χειμωνας ειναι 12 μηνες οποτε φωτογραφιες μονο οταν εχεις πιει καμια πορτοκαλαδα με ανθρακικο
νουνα ρεζιλι μας εχεις κανει παντου θα μας περνανε για μπεκρουλιακεςΠάω ένα βράδυ σε μπαράκι με ξέρει ο μπάρμαν!
ΕΓΩ ::γειά σου θέλω ένα δυνατό ποτό!!
Μπάρμαν::Έλενα μου το μπαράκι μας δεν σερβίρει γάλα!
ΕΓΩ ::καλά φέρε έναν χυμό