Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Ακομη και ετσι δεν μπορεις να την ξεχασεις αν την εχεις συναντησει. Σε σεχεση με αλλες που ουτε το ονομα δεν θυμασαι.αν εχεις αλτσχαιμερ δασκαλε αυτο ειναι προβλημα
Ακομη και ετσι δεν μπορεις να την ξεχασεις αν την εχεις συναντησει. Σε σεχεση με αλλες που ουτε το ονομα δεν θυμασαι.αν εχεις αλτσχαιμερ δασκαλε αυτο ειναι προβλημα
Ακομη και ετσι δεν μπορεις να την ξεχασεις αν την εχεις συναντησει. Σε σεχεση με αλλες που ουτε το ονομα δεν θυμασαι.
Σε ευχαριστώ!!Ωραία πόδια έχεις Έλενα!!!
ναι αλλα εγω παω να μαζεψω το κοπαδι γιατι εσυ εχεις πολυ δουλεια νουναΣε ευχαριστώ!!
Εγώ που περνάω υπέροχα στα ραντεβού μου !
Η απόφαση μου τελικά να κάνω πιο επιλεκτικά ραντεβού με δικαίωσε δεν αρκεί μόνο ο άντρας να περνάει καλά πρέπει να περνάει όμορφα και η γυναίκα!!
Αχχχχ !!ναι αλλα εγω παω να μαζεψω το κοπαδι γιατι εσυ εχεις πολυ δουλεια νουνα
δηλαδη πεφτει η πιτσα με το μετρο και εσυ γουσταρεις εχω ενα φιλο στην φαν αν θες να σε βαλω προισταμενη καθαριοτηταςΑχχχχ !!
Τι γλυκουλικα που είναι!!
Χάσαμε και τον σταμος μάλλον φοβήθηκε μην του κανω πρόταση γάμου!!
Εμενα αγόρι μου αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι ευχαρίστηση !!
Το ποσό καβλιαρα εισαι το ξερουμε!!!Εμενα αγόρι μου αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι ευχαρίστηση !!
εγω παντως την εβαλα στις 6.00Το ποσό καβλιαρα εισαι το ξερουμε!!!
Δεν χρειάζεται υπενθύμιση!
Πίτσα δεν έχω απολαύσει ποτέ δεν μου αρέσει καθόλου!δηλαδη πεφτει η πιτσα με το μετρο και εσυ γουσταρεις εχω ενα φιλο στην φαν αν θες να σε βαλω προισταμενη καθαριοτητας
Παλαμίδες και γαρίδες και τηγανητά παλαμαριαΠίτσα δεν έχω απολαύσει ποτέ δεν μου αρέσει καθόλου!
Προτιμω τα θαλασσινά
Και τηγανιτές πατατουλες που είναι η αδυναμία μουΠαλαμίδες και γαρίδες και τηγανητά παλαμαρια
Μάλιστα διαιτης οι πατατουλες..νιαμ νιαμΚαι τηγανιτές πατατουλες που είναι η αδυναμία μου
3 πιάτα την ημερα τον διαιτολόγο τον κάνει πέραΜάλιστα διαιτης οι πατατουλες..νιαμ νιαμ
Ένα τραγούδι μπορεί να αλλάξει την διάθεση.....
Μια κουβέντα μπορεί να αλλάξει την στιγμή....
Μια ιδέα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο...
Ένα βήμα μπορεί να ξεκινήσει μια διαδρομή.ΑΛΛΑ μόνο
η πίστη στον εαυτό σου μπορεί να κάνει το αδύνατο....