Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.564
- Πόντοι
- 5.956
Μιλφειγ.....αλλα εχω και μπουγατσα οτι θελει το παιδιμπουγατσουλα με κρεμα
Μιλφειγ.....αλλα εχω και μπουγατσα οτι θελει το παιδιμπουγατσουλα με κρεμα
μωρε και τα κολλυβα να εφερνες εγω τα ετρωγα.... γιατι με τα γυφτοκατσαμπακια που εμπλεξα σε λιγο θα τραγουδανε πορομ ποπομ να μαζεψουν κανενα ψιλοΜιλφειγ.....αλλα εχω και μπουγατσα οτι θελει το παιδι
Ποιοτικός καλοφαγάς ο δάσκαλος!Μιλφειγ.....αλλα εχω και μπουγατσα οτι θελει το παιδι
Ισως σου εχω σε λιγο και κατι ακομα......θα δω......αν εισαι καλο παιδι.μωρε και τα κολλυβα να εφερνες εγω τα ετρωγα.... γιατι με τα γυφτοκατσαμπακια που εμπλεξα σε λιγο θα τραγουδανε πορομ ποπομ να μαζεψουν κανενα ψιλο
σαν και εσενα ρε καρμοιρη που πηγαινεις διπλα στην δελτα να παρεις κερασμα ζελεΠοιοτικός καλοφαγάς ο δάσκαλος!
Ωραίο φαίνεται αλλά εγώ δεν τρώω γλυκά δεν μου αρέσουν καθόλουΕλα εδω σε μενα να σε κερασω οτι θελεις οχι σαν τη νουνα σου και τον βιομηχανο
Ντροπη τους..
Μου αρέσουν αυτά της δελτα τι να κάνω...σαν και εσενα ρε καρμοιρη που πηγαινεις διπλα στην δελτα να παρεις κερασμα ζελε
γραψε ολοκληρη την προταση δεν τρωω οταν πληρωνω οταν ειναι τζαμπα τρωωωωωωωωωωωωωωωωωΩραίο φαίνεται αλλά εγώ δεν τρώω γλυκά δεν μου αρέσουν καθόλου
Καλα θα σου φερω αλλα δεν θα τα φας.....θα τα αλειψω στην κορμαρα σου και θα σε γλυψω μετα.Ωραίο φαίνεται αλλά εγώ δεν τρώω γλυκά δεν μου αρέσουν καθόλου
Αφου τα ξέρεις τα κόλπα, εγώ θα στα μάθω..;;; το τζαμπα πάντα καλοδεχούμενο.. στα υπόλοιπα τρώμε τα μαύρα...γραψε ολοκληρη την προταση δεν τρωω οταν πληρωνω οταν ειναι τζαμπα τρωωωωωωωωωωωωωωωωω
με τοσα μαυρα που εχεις βιομηχανε τι να κλασει η αφρικη μπροστα σουΑφου τα ξέρεις τα κόλπα, εγώ θα στα μάθω..;;; το τζαμπα πάντα καλοδεχούμενο.. στα υπόλοιπα τρώμε τα μαύρα...
Ο τζάμπας πέθανε!!γραψε ολοκληρη την προταση δεν τρωω οταν πληρωνω οταν ειναι τζαμπα τρωωωωωωωωωωωωωωωωω
για αυτο οταν ερχεται ο λογ/σμος δεν σε βρισκουνΟ τζάμπας πέθανε!!
Αυτό το έλεγε η γιαγιά μου τι θυμήθηκα τώρα!
Επίσης έλεγε:
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
.....αφού πάω και κρύβομαι στο Jumboγια αυτο οταν ερχεται ο λογ/σμος δεν σε βρισκουν
σε αυτα εισαι μανουλα φαντασου να ζουσε και η γιαγια τι τυχερος θα ηταν ο γαμπρος ολο το σοι αλ καπονε.....αφού πάω και κρύβομαι στο Jumbo
Χελοου... ελ παβλο εδώ...σε αυτα εισαι μανουλα φαντασου να ζουσε και η γιαγια τι τυχερος θα ηταν ο γαμπρος ολο το σοι αλ καπονε
καλα εσυ με το που θα σκασεις μυτη στα πεθερικα θα σου εχουν kinder εκπληξηΧελοου... ελ παβλο εδώ...
Η γιαγιά ήταν ηρωίδα και δεν το ήξερα το έμαθα στην μέρα της κηδείας της !!σε αυτα εισαι μανουλα φαντασου να ζουσε και η γιαγια τι τυχερος θα ηταν ο γαμπρος ολο το σοι αλ καπονε
εχετε μεγαλωσει οι πιο πολλες στα λονδινα και στα παρισιαΗ γιαγιά ήταν ηρωίδα και δεν το ήξερα το έμαθα στην μέρα της κηδείας της !!
Όταν κάποιοι ήρθαν και έκαναν μετάνοια στην σωρό της αναρωτήθηκα και μου εξήγησαν πολλά πράγματα!
Αυτές ήταν γυναίκες όχι οι σημερινές που μας χαλάει το νύχι και το μαλλί και στεναχωριομαστε !!
....φυσικά για μεσημεριανό τρώμε μόνο αστακό και για βραδινό Σολωμόεχετε μεγαλωσει οι πιο πολλες στα λονδινα και στα παρισια