πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.169
- Πόντοι
- 12.056
ρε νουνα στην θεσ/νικη κυκλοφορει ακομη ο μπογιας ηθελες να τον μαζεψουνΣε ευχαριστώ αγαπούλα!
Γιατί πηγες εκδρομουλα χωρίς εμένα??
Να μην επαναληφθεί
ρε νουνα στην θεσ/νικη κυκλοφορει ακομη ο μπογιας ηθελες να τον μαζεψουνΣε ευχαριστώ αγαπούλα!
Να μην επαναληφθεί
Ρε μωρακι αν σε έπαιρνα μαζί δεν θα έφτανα ποτέ,θα εμενα στα μισά του δρόμου από αφυδάτωση!Σε ευχαριστώ αγαπούλα!
Να μην επαναληφθεί
θα παρουμε και την νουνα μαζι για κραχτη ,,,,θα μπαινουμε στα κλαμπ θα την αμολαμε θα ορμανε ολα τα αγορακια... και εμεις θα μασουλαμε τα πιπινιαΤην επόμενη θα πάμε μαζί!!
καταλαβα μεχρι και τονερο απο το ψυγειο του αυτοκινητου πινει για να μην αγορασει ο σπαγγος μπουκαλακι απο το περιπτεροΡε μωρακι αν σε έπαιρνα μαζί δεν θα έφτανα ποτέ,θα εμενα στα μισά του δρόμου από αφυδάτωση!
Μη σου πω και τα υγρά από τη μπαταρία!!!καταλαβα μεχρι και τονερο απο το ψυγειο του αυτοκινητου πινει για να μην αγορασει ο σπαγγος μπουκαλακι απο το περιπτερο
ετοιμασου να σπρωχνειςΜη σου πω και τα υγρά από τη μπαταρία!!!
Συγνώμη θα ήμουν εγώ στην παρέα και εσείς θα φλερταρατε άλλες κοπέλες??θα παρουμε και την νουνα μαζι για κραχτη ,,,,θα μπαινουμε στα κλαμπ θα την αμολαμε θα ορμανε ολα τα αγορακια... και εμεις θα μασουλαμε τα πιπινια
δεν θα φλερταρουμε νουνα μας παρεξηγησες θαΣυγνώμη θα ήμουν εγώ στην παρέα και εσείς θα φλερταρατε άλλες κοπέλες??
Δεν το δέχομαι αυτό
Σας ξέρω τι ζωηρά αγόρια είσαστε!!δεν θα φλερταρουμε νουνα μας παρεξηγησες θα
προσεχε γιατι το ψυχιατρειο της σταυρουπολης δεν ειναι σαν το δαφνι καταρχην μολις μαθουν οτι εισαι χαμουτζου θα σε κλεισουν στην απομονωσηΣας ξέρω τι ζωηρά αγόρια είσαστε!!
Δεν θα έρθω μαζί σας θα πάω μόνη μου
Είμαι κακια έτσι μου είπε κάποιος σε sms το πρωί !προσεχε γιατι το ψυχιατρειο της σταυρουπολης δεν ειναι σαν το δαφνι καταρχην μολις μαθουν οτι εισαι χαμουτζου θα σε κλεισουν στην απομονωση
Θα τελειώσω στα πόδια σου και θα πάρω και φιλί κιολας μόνο στον παράδεισο γίνονται αυτά ...!!!....όχι θα σε φιλήσω
....όχι θα σε φιλήσω
Αν σου αρέσουν τα ποδαράκια μου να το κάνεις!Θα τελειώσω στα πόδια σου και θα πάρω και φιλί κιολας μόνο στον παράδεισο γίνονται αυτά ...!!!
Είμαι κακια έτσι μου είπε κάποιος σε sms το πρωί !
Γιατί ρε κακια με μπλοκαρες!!
Που να θυμαμε κι εγώ εδώ δεν θυμαμε τι φαγητό εφαγα εχθές !
Έπρεπε να του πω για να μην νιώθεις μοναξιά σε έβαλα στο κλαμπ των αποκλεισμένων
Καλημέρα Ελενάκι μου.!!!!!ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ !
Να γελάς όσο μπορείς και να μην ακούς κανέναν...
Ακόμα κι αν έχεις χίλια προβλημματα συνέχισε να χαμογελάς....
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το χαμόγελό σου ....και υπάρχουν και αλλοι που θα σκάσουν μόλις καταλάβουν ότι δεν κατάφεραν να το σβήσουν.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Καλημέρα ομορφιά μου!Καλημέρα Ελενάκι μου.!!!!!
Καλημέρα και καλό μηνα κουκλαρα Ελεναρα με το υπεροχο χαμόγελο!ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ !
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το χαμόγελό σου ....και υπάρχουν και αλλοι που θα σκάσουν μόλις καταλάβουν ότι δεν κατάφεραν να το σβήσουν.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Καλημέρα ΜΠΙΛ !!Καλημέρα και καλό μηνα κουκλαρα Ελεναρα με το υπεροχο χαμόγελο!
Καλημετα κοριτσαρα....καλο μηνα.ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!