πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.831
- Πόντοι
- 12.056
san ta arnakia νεας ζηλανδιας ενα πραγμαΚαλημετα κοριτσαρα....καλο μηνα.
Δεν μπορω να σε φανταστω να μην χαμογελας εσυ. Ειναι το σημα κατατεθεν σου.
san ta arnakia νεας ζηλανδιας ενα πραγμαΚαλημετα κοριτσαρα....καλο μηνα.
Δεν μπορω να σε φανταστω να μην χαμογελας εσυ. Ειναι το σημα κατατεθεν σου.
για αυτο υπαρχει η πυροσβεστικηΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ !
Να γελάς όσο μπορείς και να μην ακούς κανέναν...
Ακόμα κι αν έχεις χίλια προβλημματα συνέχισε να χαμογελάς....
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το χαμόγελό σου ....και υπάρχουν και αλλοι που θα σκάσουν μόλις καταλάβουν ότι δεν κατάφεραν να το σβήσουν.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Αχχχχ!!για αυτο υπαρχει η πυροσβεστικη
καλα εσυ νουνα σε ολους φιλια στελνεις αρκει να εχει μη πετουμενο πουλι προς χρηση..Αχχχχ!!
Και έχει κάτι πυροσβέστες κουκλάκια ζωγραφιστά
Τους στέλνω τα φιλιά μου!!
καλο μηνα βιομηχανε.... τοση διαφημιση παιζεις στην τηλεοραση δυο 12αδες κατσικουλες δεν εφερεςΚαλημέρα καβλιάρα-καβλιάρηδες και καλό μήνα!
μπες μεσα και σε 2 λεπτα εφτασα εχει καυσωνα εξω μην παθεις τιποτα πριν οτι παθεις θα το παθεις στο ταμειο
Κι εγώ δε θα πιάσεικαλο μηνα βιομηχανε.... τοση διαφημιση παιζεις στην τηλεοραση δυο 12αδες κατσικουλες δεν εφερες
κανονισε ειμαι σαββατογενημενος θα αρχισω τις καταρες και δεν θα πουλησεις ουτε μια μουσταλευρια
Έρχομαι κι εγώμπες μεσα και σε 2 λεπτα εφτασα εχει καυσωνα εξω μην παθεις τιποτα πριν οτι παθεις θα το παθεις στο ταμειο
γυφτο ντροπη να παρεις τα 2 ολοκληρα γιαουρτια και να τα βαλεις στο ντατσουν μαζι με τα καρπουζια να τα πουλησεις φραγκοφονιαΚι εγώ δε θα πιάσει
Κάτσε να λάβεις δυο σκέτες πρώτα και βλέπουμε για 12αδα αν είσαι καλό παιδί δηλαδή...
Συνομιλία με ταξιτζή..μπες μεσα και σε 2 λεπτα εφτασα
μετοχος εεεε φωτια να παρεi το jumbo τις κηφισαςΣυνομιλία με ταξιτζή..
Ταξιτζής::
Που πάτε??
ΕΓΩ ::
Jumbo παρακαλώ!
Ταξιτζής::.
Οκ ..μου λέει ενώ κοίταζε τα πόδια μου ..χαχαχαχα
Από που είσαι μου λέει??
(Αδιάκριτος όπως πάντα)
ΕΓΩ :.
ΑΠΟ Κηφισιά!...του λέω!
Ταξιτζής::
Μπα δεν έχει στην Κηφισιά Jumbo??
ΕΓΩ ::.
φυσικά και έχει απλά πάω να δω σε τι φάση είναι η επιχειρηση μου είμαι μέτοχος!!
Μετά δεν ξαναμιλησε θα είπε μέσα του και που να σβήξουν οι ζεστες...........
.....δεν είχα χρόνο θα έκανα και αλλο χαβαλέ....χαχαχαχαμετοχος εεεε φωτια να παρεi το jumbo τις κηφισας
Ελα εδω σε μενα να σε κερασω οτι θελεις οχι σαν τη νουνα σου και τον βιομηχανοκαλο μηνα βιομηχανε.... τοση διαφημιση παιζεις στην τηλεοραση δυο 12αδες κατσικουλες δεν εφερες
κανονισε ειμαι σαββατογενημενος θα αρχισω τις καταρες και δεν θα πουλησεις ουτε μια μουσταλευρια
Τι θα μου πάρεις;;;
τι ειναι αυτα δασκαλε κολλυβα ?? φυτεψες κανενανΕλα εδω σε μενα να σε κερασω οτι θελεις οχι σαν τη νουνα σου και τον βιομηχανο
Ντροπη τους..
Τι θα μου πάρεις;;;
(μη το πεις στον Πολυζώη)
Για να σε δω τι ειναι;;;;τι ειναι αυτα δασκαλε κολλυβα ?? φυτεψες κανεναν
Ντροπή τους πραγματικάΕλα εδω σε μενα να σε κερασω οτι θελεις οχι σαν τη νουνα σου και τον βιομηχανο
Ντροπη τους..
μπουγατσουλα με κρεμαΓια να σε δω τι ειναι;;;;
Παντως γλυκο ειναι....εγω δεν ειμαι τσιφουτης.... αλλα....XXL
Απο Μ ξεκιναει.....