billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Από εκεί βγήκε η φράση "γλυκοτσουτσουνος"Και γλυκαίνει!
Από εκεί βγήκε η φράση "γλυκοτσουτσουνος"Και γλυκαίνει!
Κλαίω από τα γελια
Στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ιδιαίτερα μαθήματα στο μπιλ_πριβε
Καλημερα....που να πηγαινει αραγε αυτη η γυναικα;
Πάει βόλτες την βαλίτσα της να πάρει τον αέρα της !Καλημερα....που να πηγαινει αραγε αυτη η γυναικα;
Καλη εβδομαδα...
Να πάει όπου θέλει και να περάσει καλά... Άμα περάσει καλά, θα γυρίσει χαρούμενη και θα ηρεμήσουν και άλλοι .Πάει βόλτες την βαλίτσα της να πάρει τον αέρα της !
Καλημέρα
Μια κυρια ποτε δεν κουβαλαει την βαλιτσα της μονη της αλλα συνοδευεται απο εναν τζεντελμαν που της την κουβαλαει και ανοιγει και την πορτα να περασειΠάει βόλτες την βαλίτσα της να πάρει τον αέρα της !
Καλημέρα
στο δαφνι εχει θυρωροΜια κυρια ποτε δεν κουβαλαει την βαλιτσα της μονη της αλλα συνοδευεται απο εναν τζεντελμαν που της την κουβαλαει και ανοιγει και την πορτα να περασει
στον αγιο δομηνικο να πας ...αυτη την εποχη εχει μουσωνες κλπ φαινομενα μηπως μας λυπηθει ο θεουληςΠάει βόλτες την βαλίτσα της να πάρει τον αέρα της !
Καλημέρα
Καλησπέρα Έλενα μου!Πάει βόλτες την βαλίτσα της να πάρει τον αέρα της !
Καλημέρα
Σε ευχαριστώ πολυ να είσαι καλά!Καλησπέρα Έλενα μου!
Καλές βόλτες!!!
Όταν συνοδεύομαι η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνουν ποτέ να κουβαλάω την βαλίτσα μουΜια κυρια ποτε δεν κουβαλαει την βαλιτσα της μονη της αλλα συνοδευεται απο εναν τζεντελμαν που της την κουβαλαει και ανοιγει και την πορτα να περασει
Όταν συνοδεύομαι η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνουν ποτέ να κουβαλάω την βαλίτσα μου
Πριγκίπισσα με έχουν!
αντε παλι θα πρεπει να ξεμπερδεψουμε το πριγκηπαταΌταν συνοδεύομαι η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνουν ποτέ να κουβαλάω την βαλίτσα μου
Πριγκίπισσα με έχουν!
ελπιζω να της φορτωσες στο σωστο αεροπλανο δασκαλε μE την HELIOS ετσι
Πριγκίπισσες και βασίλισσεςαντε παλι θα πρεπει να ξεμπερδεψουμε το πριγκηπατα
ευτυχως να λες για να ξεχωριζει η μυγα απο τον αχορταγοΠριγκίπισσες και βασίλισσες
Χαμός γίνετε