Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Βασίλισσα μάλλον!Όταν συνοδεύομαι η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνουν ποτέ να κουβαλάω την βαλίτσα μου
Πριγκίπισσα με έχουν!
Τις τούρτες παγωτό να προσέχεις!
Αγάπη δεν τρώω γλυκά σπάνια!Τις τούρτες παγωτό να προσέχεις!
Αν κανεις εσυ διατροφη με τετοιο κορμι τι να πουμε και εμεις ...........Αγάπη δεν τρώω γλυκά σπάνια!
Κάνω διατροφή
Οι γυναικες πάντα μα πάντα έχουμε μια ανασφάλεια!Αν κανεις εσυ διατροφη με τετοιο κορμι τι να πουμε και εμεις ...........
Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?Αγάπη δεν τρώω γλυκά σπάνια!
Κάνω διατροφή
Μια χαρα τουμπανακι είσαι!Οι γυναικες πάντα μα πάντα έχουμε μια ανασφάλεια!
Π.χ..Να χάσω 3 κιλά να εφαρμόζει το φόρεμα να πάω γυμναστήριο να σφίξει λίγο το σώμα!
Έτσι αισθανόμαστε πιο όμορφα!
...... το καλοκαιράκι ίσως λίγο ξεφεύγουμε όλοι μας στις διατροφικές μας συνήθειες!
Απλά να μην το παρακάνουμε
Πάλι ο γυμναστης θα την πληρώσει???Οι γυναικες πάντα μα πάντα έχουμε μια ανασφάλεια!
Π.χ..Να χάσω 3 κιλά να εφαρμόζει το φόρεμα να πάω γυμναστήριο να σφίξει λίγο το σώμα!
...... το καλοκαιράκι ίσως λίγο ξεφεύγουμε όλοι μας στις διατροφικές μας συνήθειες!
Αληθινος αντρας ειναι αυτος που σβηνει καθε μορφη ανασφαλειας απο μια γυναικα και οχι αυτος που τις δημιουργει περισσοτερες...Οι γυναικες πάντα μα πάντα έχουμε μια ανασφάλεια!
Ειναι παρα πολυ ψηλα εδω πανω αφου.... και εγω απορω πως ανεβηκα εδω με την υψοφοβια που εχω.Επιστρεφω σε λιγο απο συμπαν....οβερ..........Γιατί δεν με πήρες μαζί σου ??
Να πας κάπου χωρίς βαρύτητα?Γιατί δεν με πήρες μαζί σου ??
Εγώ δάσκαλε τρώω μόνο γιαούρτια και κρέμες από αυτές που φέρνει ο κουβαρντας ο βιομήχανοςΑν κανεις εσυ διατροφη με τετοιο κορμι τι να πουμε και εμεις ...........
Μου αρέσουν οι άσπρες κρεμουλεςΕγώ δάσκαλε τρώω μόνο γιαούρτια και κρέμες από αυτές που φέρνει ο κουβαρντας ο βιομήχανος
Ναι,φτιάχνουν στομαχι,διάθεσή και κυρίως επιδερμίδα!Μου αρέσουν οι άσπρες κρεμουλες
Ιδίως όταν πάνε κατευθειαν απο τη παραγωγή στη κατανάλωση!Μου αρέσουν οι άσπρες κρεμουλες