πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.523
- Πόντοι
- 12.056
δεν περιμενα κατι αλλο απο εσενα μαρη κοντουλα αχλαδιαολο το σωμα.
δεν περιμενα κατι αλλο απο εσενα μαρη κοντουλα αχλαδιαολο το σωμα.
Η αγκαλιά μου πάντα θα σε περιμένει!εχω τρελη προταση..........θα στην πω οταν βρεθουμε αγκαλια..
Πολυζωη μην μαλώνεις το μωρό μου τώρα που τον βρήκα μην τον χάσω και αυτον !δεν περιμενα κατι αλλο απο εσενα μαρη κοντουλα αχλαδια
δεν τον χωραει η αγκαλια σου εκτος αν βαλεις ξυλοποδαραΗ αγκαλιά μου πάντα θα σε περιμένει!
Είσαι γλυκούλης
οχι και μωρο ολοκληρος παιδαροςΠολυζωη μην μαλώνεις το μωρό μου τώρα που τον βρήκα μην τον χάσω και αυτον !
Πρόσεξε μη μπερδευτούν τα όνειρα σας!εχω τρελη προταση..........θα στην πω οταν βρεθουμε αγκαλια..
Λεμονια νομίζω λέει ο ποιητηςδεν περιμενα κατι αλλο απο εσενα μαρη κοντουλα αχλαδια
Γι αυτό δεν του δίνω τις σοκολάτες θέλω να προσέχει την διατροφή του να εφαρμόζουν όμορφα πάνω του τα ρούχα που θα του πάρω τα Χριστούγενναεχω καρδια και λεφτα αισθηματα......μην με κακολογεις στην νουνα σου που σου βαλε λαδι (...που?)και δεν σου δινει σοκολατακι για να μην παχυνεις........κι αλλο χαχαχαχ
αρχισες αλλο παραμυθι τωρα ντροπη σου γερολαδαΓι αυτό δεν του δίνω τις σοκολάτες θέλω να προσέχει την διατροφή του να εφαρμόζουν όμορφα πάνω του τα ρούχα που θα του πάρω τα Χριστούγεννα
Tετοιο ταξιμο ουτε ο ********************αρχισες αλλο παραμυθι τωρα ντροπη σου γερολαδα
ο γκαντεμης πες τα φιλε για να μην με περναει για μικρο και χαζοTετοιο ταξιμο ουτε ο ********************
Όποιος ντρέπεται πολλά στερευεται !αρχισες αλλο παραμυθι τωρα ντροπη σου γερολαδα
εμενα στερεψε ενα πηγαδι στο κτημαΌποιος ντρέπεται πολλά στερευεται !
Τι καλη νουνα βρε να προσεχει τοσο πολυ δεν εχω ξαναδει.Γι αυτό δεν του δίνω τις σοκολάτες θέλω να προσέχει την διατροφή του να εφαρμόζουν όμορφα πάνω του τα ρούχα που θα του πάρω τα Χριστούγεννα
Ωχχχχχ !εμενα στερεψε ενα πηγαδι στο κτημα
Μαζι με τις σοκολατες να του παρεις και νερακι....Ωχχχχχ !
Και από που θα πίνεις νερό γιατί για εμφιαλωμένο δεν σε έχω να πας να αγοράσεις
Όταν ανοίξω περίπτεροΜαζι με τις σοκολατες να του παρεις και νερακι....
Μη ξεχάσεις να βάλεις κρέμες και γιαούρτιαΌταν ανοίξω περίπτερο
Πριπτερο.....Η ωραια Ελενα.....Όταν ανοίξω περίπτερο
Μη χασεις αμεσως να πουλησεις.....Μη ξεχάσεις να βάλεις κρέμες και γιαούρτια