πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
παλι ξοδευεσαι ετσι πεφτουν εξω τα μαγαζιαΤο ομολογώ είσαι πιο γρήγορος από εμένα!
Κέρδισες ένα φιλί
παλι ξοδευεσαι ετσι πεφτουν εξω τα μαγαζιαΤο ομολογώ είσαι πιο γρήγορος από εμένα!
Κέρδισες ένα φιλί
βγαζει τελαληΌταν είναι να κάνει μάθημα ο δασκαλος θα μας το ανακοινώσει όπως συνηθίζει!!!
Γρήγορος σαν αστραπή,άγριος σαν καταιγίδα!Το ομολογώ είσαι πιο γρήγορος από εμένα!
Κέρδισες ένα φιλί
Εμένα τι θα μου πάρεις?
Μια καραμέλαΕμένα τι θα μου πάρεις?
Μόνο???Μια καραμέλα
Φυσικά και είναι θαυματουργή είναι τυλιγμένη σε ένα όμορφο βρακάκιΜόνο???
Έκτος αν είναι θαυματουργή καραμέλα!!!
Έτοιμη για γλύψιμο?Φυσικά και είναι θαυματουργή είναι τυλιγμένη σε ένα όμορφο βρακάκι
καλα το επαιξες και εγινες κλειστου κυκλου.Viber:: Καλησπέρα Έλενα είσαι Αθήνα?
Εγώ::ΝΑΙ
Viber:: κάνεις ραντεβού σήμερα?
Viber:: μόνο κέντρο?
Viber: αν πεις και τέταρτο ΝΑΙ θα Κερδίσεις ένα δώρο!
Εγώ:: αν κάνεις και Τεταρτη ερώτηση κερδίσεις έναν αποκλεισμό
να πάρεις το κινητό μαζί σου , να γράφεις απο την λαική.....Αααα !
Κι εγώ αύριο το πρωί δεν θα μπορώ εχω να πάω λαϊκή
μια χαρα τα κατεφερες ομως δεν χρειαζεται καμια φορα να ειμαστε ουτε καρολος ουτε ελισαβετ μητε ωνασης και ΝιαρχοςΔυστυχώς δεν είχα την τιμή να γεννηθώ και να μεγαλώσω στο παλάτι της βασίλισσας Ελισάβετ
Του ΣΔΟΕ είστε?μια χαρα τα κατεφερες ομως δεν χρειαζεται καμια φορα να ειμαστε ουτε καρολος ουτε ελισαβετ μητε ωνασης και Νιαρχος
το ΣΔΟΕ οπωσδηποτε οχι αλλα ο βηχας ο ερωτας και το χρημα φαινονται.Του ΣΔΟΕ είστε?
Αα,γιαυτό αγόρασε τόσες σοκολάτες στον "πολυζωη"το ΣΔΟΕ οπωσδηποτε οχι αλλα ο βηχας ο ερωτας και το χρημα φαινονται.
το ΣΔΟΕ οπωσδηποτε οχι αλλα ο βηχας ο ερωτας και το χρημα φαινονται.
Αα,γιαυτό αγόρασε τόσες σοκολάτες στον "πολυζωη"
Τώρα εξηγούνται όλα!!!!
αρχοντιασα και κυρια συναμα.Αα,γιαυτό αγόρασε τόσες σοκολάτες στον "πολυζωη"
Τώρα εξηγούνται όλα!!!!
Κάποτε πριν χρόνια που μπήκα σε αυτόν τον χώρο!καλα το επαιξες και εγινες κλειστου κυκλου.
η ζωη περαν απο υπομονη και σκληρη εργασια θελει και τυφλη τυχη,συνηθως η ζωη ειναι μικρη σε διαρκεια αλλα ειναι και πουλημενη πουτανα με διαρκεια καποιες φορες και δεν τελειωνει με τιποτα γιατι εχει γυρισματα και καποιες φορες ειμαστε αναγκασμενοι να κα κανουμε την δουλεια μας χρονια.....Κάποτε πριν χρόνια που μπήκα σε αυτόν τον χώρο!
Ένα μέλος του σαιτ ένας αξιοπρεπεστατος ΚΥΡΙΟΣ !
Μου είχε πει :
Ελενα μετά από χρόνια θα έρθεις στο σημείο που δεν θα σε επιλέγουν πια και θα επιλέγεις εσύ..
Τώρα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε!
Έτσι για να περνάμε όλοι όμορφα!
οπωςδηποτε θα μου απαντησεις δικηγοριστικα ειμαι σιγουρος για αυτο.η ζωη περαν απο υπομονη και σκληρη εργασια θελει και τυφλη τυχη,συνηθως η ζωη ειναι μικρη σε διαρκεια αλλα ειναι και πουλημενη πουτανα με διαρκεια καποιες φορες και δεν τελειωνει με τιποτα γιατι εχει γυρισματα και καποιες φορες ειμαστε αναγκασμενοι να κα κανουμε την δουλεια μας χρονια.....