πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.741
- Πόντοι
- 12.056
εχει αποθρασηνθει τελειως η μαθητρια σου και φταις εσυ δασκαλεΜε ποιο δικαιωμα μπαινεις και γραφεις εδω μεσα;
Ντροπη και αισχος
εχει αποθρασηνθει τελειως η μαθητρια σου και φταις εσυ δασκαλεΜε ποιο δικαιωμα μπαινεις και γραφεις εδω μεσα;
Ντροπη και αισχος
Αναλαμβανω την ευθυνη και θα προγραμματισω αμεσα ιδιαιτερο μαθημα.εχει αποθρασηνθει τελειως η μαθητρια σου και φταις εσυ δασκαλε
Ζητώ ταπεινά συγνώμη!Με ποιο δικαιωμα μπαινεις και γραφεις εδω μεσα;
Ντροπη και αισχος
Αν βγεις υποψηφια προς αποχωρηση θα παρεις 0% οποτε εδω θα μεινεις.....Ζητώ ταπεινά συγνώμη!
Παρακαλώ να με ψηφίσετε να αποχωρήσω
Το οτι έχεις ξεσαλώσει είναι γνωστό. Ο δάσκαλος σε έχει αφήσει πολυ λάσκα...Εδώ κάποιοι εξεπλάγην που γράφω στο νήμα μου
γιατι εισαι εδω ακομηΖητώ ταπεινά συγνώμη!
Παρακαλώ να με ψηφίσετε να αποχωρήσω
Το προτιμω ετσι
Σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα να περιφερομαι στους δρόμους??γιατι εισαι εδω ακομη
φωτια βραζει εδω μεσα εχω βαλει γιδα με μακαρουνι στην φουφουΣαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα να περιφερομαι στους δρόμους??
Είμαι εδώ γιατί νιώθω ζεστασιά
Δασκαλε για πες τι ώρα να γράψει στο νήμα της αυριο η μαθητρια σου ??Το προτιμω ετσι
Στην φουφου με την γιδουφωτια βραζει εδω μεσα εχω βαλει γιδα με μακαρουνι στην φουφου
αυριο ειναι σαββατο και ο δασκαλος δουλευει 5ημεροΔασκαλε για πες τι ώρα να γράψει στο νήμα της αυριο η μαθητρια σου ??
Στις 8 το πρωί μου το επιτρέπεις???
Αααα !αυριο ειναι σαββατο και ο δασκαλος δουλευει 5ημερο
να παρεις βλητα νουνα να τα κανουμε με κολοκυθακιαΑααα !
Κι εγώ αύριο το πρωί δεν θα μπορώ εχω να πάω λαϊκή
σε προλαβα
Το ομολογώ είσαι πιο γρήγορος από εμένα!σε προλαβα
Όταν είναι να κάνει μάθημα ο δασκαλος θα μας το ανακοινώσει όπως συνηθίζει!!!αυριο ειναι σαββατο και ο δασκαλος δουλευει 5ημερο