pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Κατάλαβα..που τους ειδες οι μισοι εδω μεσα την βγαζουν με πορτοκαλαδα και οι αλλοι μισοι πανε βολτα με το τρενακι του θανατου @ Ελενα110
Κατάλαβα..που τους ειδες οι μισοι εδω μεσα την βγαζουν με πορτοκαλαδα και οι αλλοι μισοι πανε βολτα με το τρενακι του θανατου @ Ελενα110
ρε θηριο ζεις ακομη παει χαλασε η νουνα ουτε εναν ανθρωπο δεν μπορει να ξεπαστρεψει μου αρεσει που την εβαλε στην συμμορια ο μαφιοζοςΕδω ειμαι.....alive and kicking
Καλή επιχείρηση έχω διαβάσει καλά σχόλια και κριτικέςσ/κ φιλε παντα καθημερινα δουλευω (ολη την ημερα στο www.bourdela.com)
Είμαι εγώ ξινή??μια ζωη ξυνομουρα νουνα να φανταστω τον εχεις τρελανει στην σοκολατα τον τυπο
εχει μαζεψει ολο το αφαν γκαντε εναν βιομηχανο ενα δασκαλο ενα μαφιοζο τον πεταλουδα (nevio) kai alla loipa kataloipa \της ατιμης κενωνοιας που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει στα ταταραΚαλή επιχείρηση έχω διαβάσει καλά σχόλια και κριτικές
Τι να πεις φιλε... σκληρή ζωή και άδικη... γι αυτό γαμάτε γιατί χανόμαστεεχει μαζεψει ολο το αφαν γκαντε εναν βιομηχανο ενα δασκαλο ενα μαφιοζο τον πεταλουδα (nevio) kai alla loipa kataloipa \της ατιμης κενωνοιας που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει στα ταταρα
η τελος παντων αν δεν μην χανομαστεΤι να πεις φιλε... σκληρή ζωή και άδικη... γι αυτό γαμάτε γιατί χανόμαστε
Πιο ευκολα θα με ξεπαστρεψει στο σεξ παρα στην οδηγηση η μαθητρια μου.ρε θηριο ζεις ακομη παει χαλασε η νουνα ουτε εναν ανθρωπο δεν μπορει να ξεπαστρεψει μου αρεσει που την εβαλε στην συμμορια ο μαφιοζος
....εγώ γιατί πιστεύω για εμένα ότι είμαι ησυχη ??Πιο ευκολα θα με ξεπαστρεψει στο σεξ παρα στην οδηγηση η μαθητρια μου.
Τι ώρα συμβαίνει αυτό;;;;....εγώ γιατί πιστεύω για εμένα ότι είμαι ησυχη ??
Το βλεπω ποσο ισυχη εισαι στα ιδιαιτερα μας........εγώ γιατί πιστεύω για εμένα ότι είμαι ησυχη ??
γιατι ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν....εγώ γιατί πιστεύω για εμένα ότι είμαι ησυχη ??
καταλαβαμε δασκαλε μελετηρο κοριτσι εχει βγαλει τα ματια τηςΤο βλεπω ποσο ισυχη εισαι στα ιδιαιτερα μας....
Το μυαλο σου στην μελετη το εχεις.....
Την μέρα που δεν έχει ώραΤι ώρα συμβαίνει αυτό;;;;
αφησε τον τον τρελο που δεν εχει που να παειΤην μέρα που δεν έχει ώρα
Ένας από τους βασικούς κανόνες του σύμπαντος είναι ότι τίποτα δεν είναι τέλειο !γιατι ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν
Εκτος απο σενα ομως... που πας κοντρα στους νομους.Ένας από τους βασικούς κανόνες του σύμπαντος είναι ότι τίποτα δεν είναι τέλειο !
καταζητειται δασκαλε τι γινεται ρε ολη η εγχωρια μαφια εδω εχει αραξειΕκτος απο σενα ομως... που πας κοντρα στους νομους.
Μαφία 110καταζητειται δασκαλε τι γινεται ρε ολη η εγχωρια μαφια εδω εχει αραξει
Πότε προλαβαίνεις να κάνεις κρεβάτι μωρό μου, όλη μέρα στο πληκτρολόγιο είσαιπάντα με αγάπηΈνας από τους βασικούς κανόνες του σύμπαντος είναι ότι τίποτα δεν είναι τέλειο !