Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.678
- Πόντοι
- 5.956
Στο τσακ την γλυτωσε....τυχερος.ΑΥΤΟΣ ήταν καλύτερος από εμένα
Στο τσακ την γλυτωσε....τυχερος.ΑΥΤΟΣ ήταν καλύτερος από εμένα
Θα την πας για σκι δάσκαλεΑν αλλαξεις γνωμη σου εχω και βουνο...
Βλαχαδερο χωριάτισσαΓια τα βουνά είμαστε
Ψαχνω μοναστηρι να παω να κλειστω......λογο ανεκπληρωτου ερωτα....Θα την πας για σκι δάσκαλε
Δυστυχώς δεν είχα την τιμή να γεννηθώ και να μεγαλώσω στο παλάτι της βασίλισσας ΕλισάβετΒλαχαδερο χωριάτισσα
Με κοροϊδεύεις βλέπω... Κανόνισε θα σου στείλω την όμορφη του φόρουμ.. και θα βρυξολακιασεις απόψεΣήμερα το ξενυχτας βλέπω!
Μην μου το κάνεις αυτό και πριν λίγο έφαγαΜε κοροϊδεύεις βλέπω... Κανόνισε θα σου στείλω την όμορφη του φόρουμ.. και θα βρυξολακιασεις απόψε
Κέρδισε τον αποκλεισμό!Στο τσακ την γλυτωσε....τυχερος.
Προτεινω να το κανεις τηλεπαιχνιδι με τιτλοΚέρδισε τον αποκλεισμό!
Τον προειδοποίησα και το συνέχισε....
Ερωτήσεις άσχετες για να παίρνανε κάποιοι την ώρα τους...
Μα αν απαντώ στον καθένα σε 10 ερωτησεις ποτέ θα κάνω ραντεβού
Εγώ προτείνω κουίζ..Προτεινω να το κανεις τηλεπαιχνιδι με τιτλο
Οι 10 ερωτησεις στην Ελενα
Το επαθλο θα ειναι ενας αποκλεισμος.....
Αν το βρω τι κερδιζω;;;Εγώ προτείνω κουίζ..
Πόσους έχει μπλοκάρει σε έναν μήνα η Έλενα 110 ???
Σοκολατα δεν θα πω γιατί ο πολυζωης θα θυμώσει του έχει μείνει απωθημένοΑν το βρω τι κερδιζω;;;
Με εσενα δεν φοβαμαι τιποτα....σε ακολουθω τυφλα και οπου μας βγαλει...Σοκολατα δεν θα πω γιατί ο πολυζωης θα θυμώσει του έχει μείνει απωθημένο
Θα σε πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο μου αλλά μην φοβηθείς είμαι καλή οδηγός
Όταν οδηγώ δεν μιλάω ποτέ στο κινητό..Με εσενα δεν φοβαμαι τιποτα....σε ακολουθω τυφλα και οπου μας βγαλει...
Κοιτα πριν πολλα χρονια μιλουσα στο κινητο περασα STOP και παραλιγο να χτυπησω μηχανακι. Ημουν σοκαρισμενος. Δεν μπορεις να φανταστεις. Μετα το εκοψα.Όταν οδηγώ δεν μιλάω ποτέ στο κινητό..
Πάντα με ζώνη και με χαμηλή ταχύτητα ανάλογα σε ποια περιοχή είμαι..
Το λέω να το ακούνε και άλλοι οδηγοί που τους βλέπω να μιλάνε στο κινητό τους και τα παίρνω στο κρανίο
Σίγουρα βοηθάει αλλά και πάλι σε αποσυντονιζει από την οδήγηση μια συνομιλία..Κοιτα πριν πολλα χρονια μιλουσα στο κινητο περασα STOP και παραλιγο να χτυπησω μηχανακι. Ημουν σοκαρισμενος. Δεν μπορεις να φανταστεις. Μετα το εκοψα.
Τωρα στα καινουργια εχει ανοιχτει ακροαση. Βοηθαει πολυ.
Δεν ειναι οτι καλυτερο που μπορει να σου τυχει.Σίγουρα βοηθάει αλλά και πάλι σε αποσυντονιζει από την οδήγηση μια συνομιλία..
Μια φορά έχω τρακάρει όχι κάτι σοβαρό ευτυχώς και θυμαμε έκλαιγα και ήμουν σε σοκ μέχρι να βγω από το αυτοκίνητο και να δω αν ήταν καλά τα άτομα που επέβαιναν στο άλλο όχημα!
Σε προτιμω γυμνόΔεν ειναι οτι καλυτερο που μπορει να σου τυχει.
Να παρω ρουχα για την βολτα μας ή δεν θα χρειαστουν τελικα.
αυτες τις μλκιες κανουμε ολοι και μετα τις αφηνουμε χηρεςΜε εσενα δεν φοβαμαι τιποτα....σε ακολουθω τυφλα και οπου μας βγαλει...
εξηγησε στο παληκαρι οτι στο σπιτι εχεις συλλογη ολοκληρη απο κολωνες φωτισμου-δεη - οτε κου λου πουΣοκολατα δεν θα πω γιατί ο πολυζωης θα θυμώσει του έχει μείνει απωθημένο
Θα σε πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο μου αλλά μην φοβηθείς είμαι καλή οδηγός