Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Φάε με να δούμε πως θα με χωνέψειςΘα σε φάω συμπλήρωμα με τον αρακά γιατί είναι ορφανός
Φάε με να δούμε πως θα με χωνέψειςΘα σε φάω συμπλήρωμα με τον αρακά γιατί είναι ορφανός
Έχω πάρει 2 καφάσια γκαζοζεςΦάε με να δούμε πως θα με χωνέψεις
Με παράτησε και αυτός!Σατανιστικα πράγματα....σε λίγο θα κάψεις και το ομοίωμα του γαμπρούλη
Δεν με αφήνει η μαμά μου να παντρευτώ... είμαι πολύ μικρό αγοράκι ακόμηΜε παράτησε και αυτός!
Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα!
Τελικά δεν με αγάπησε κανεις
Στο τέλος βλέπω να με παντρεύεσαι εσύ θέλεις δεν θέλεις με το ζόρι
Δεν μου αρέσει ο χειμώναςΚαλο χειμωνα ειπαμε
Ουτε εμενα μου αρεσει αυτος ο καιρος. Μεγαλωσα με τετοιο καιρο και τον σιχαινομαι.Δεν μου αρέσει ο χειμώνας
Σωτήρη έπρεπε να σε λένε όχι ΠολυζωηΜε παράτησε και αυτός!
Και εγώ με τετοιον καιρό μεγάλωσα!!Ουτε εμενα μου αρεσει αυτος ο καιρος. Μεγαλωσα με τετοιο καιρο και τον σιχαινομαι.
Για αυτο λαμπεις ολοκληρη παντα.Και εγώ με τετοιον καιρό μεγάλωσα!!
Κρύο υγρασία βροχές να μου λείπει ο χειμώνας μου χαλάει την διάθεση!
Αγαπω τον ήλιο
Η λάμψη της νιότηςΓια αυτο λαμπεις ολοκληρη παντα.
Με παράτησε και αυτός!
Σωτήρη έπρεπε να σε λένε όχι Πολυζωη
Στην σημερινή εποχή κοπέλα μου ότι δίνεις παίρνεις και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος αρκεί να τον κερδίσεις και εμένα μαρεσει να περιποιουμε μια γυναίκα αρκεί αυτό να μην γίνει εκμεταλλεύσιμο στο μέλλονΚάποιοι άντρες μου κάνουν παράπονα ότι οι γυναίκες έχουν αλλάξει και κοιτάζουν μόνο τα μαλλιά τους και τα νύχια τους και τίποτα άλλο δεν τους νοιάζει!
Ίσως να έχουν δίκιο!
Αλλά.....
Στην εποχή μου όταν λέγαμε την λεξη ΑΝΤΡΑΣ εννοούσαμε άντρας ..Αυτός που θα σου ανοίξει την πόρτα να μπεις στο αμάξι του αυτός που όταν πηγαίνεις σε ένα μαγαζί σε αφήνει να μπεις πρώτη αυτός που την γυναίκα την σέβεται...που όταν την βλέπει λυπημένη θα την πάρει μια αγκαλιά!
Δυστυχώς άλλαξαν οι εποχές και άλλαξαν και οι γυναίκες και οι άντρες!
Να θυμασε πως ότι δίνουμε σε κάποιους ανθρώπους κακομαθαινουν και στην διάρκεια του χρόνου πάντα ζητάνε και πιο πολλά!Στην σημερινή εποχή κοπέλα μου ότι δίνεις παίρνεις και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος αρκεί να τον κερδίσεις και εμένα μαρεσει να περιποιουμε μια γυναίκα αρκεί αυτό να μην γίνει εκμεταλλεύσιμο στο μέλλον
Αυτό είναι σίγουρο γι'αυτό και πρέπει να ισχύει το τόσο όσοΝα θυμασε πως ότι δίνουμε σε κάποιους ανθρώπους κακομαθαινουν και στην διάρκεια του χρόνου πάντα ζητάνε και πιο πολλά!
καλή όρεξη και καλή ξεκούρασηΒρε πριν λίγο μπήκα σπίτι δουλειά τέλος 20.30 ακόμη δεν έχω φάει....και εγώ μαγειρέψει αρακά λεμονάτο με πατάτες και καρότα θα φάω μισή κατσαρόλα