πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.170
- Πόντοι
- 12.056
να την αφησεις και να φυγεις και ελα σε 10 λεπτα να την παρειςΚαλημερα....να κερασω....
να την αφησεις και να φυγεις και ελα σε 10 λεπτα να την παρειςΚαλημερα....να κερασω....
Αυτη ειναι για την νουνα σου και μονο. Αν θελεις αλλη να σου παρω.να την αφησεις και να φυγεις και ελα σε 10 λεπτα να την παρεις
δεν κανουν ασκοπες ερωτησεις επρεπε ηδη να ησουν στο μπουγατσαδικοΑυτη ειναι για την νουνα σου και μονο. Αν θελεις αλλη να σου παρω.
Εχω φτασει ηδηδεν κανουν ασκοπες ερωτησεις επρεπε ηδη να ησουν στο μπουγατσαδικο
ξερεις και εγω κανω διατροφη σαν την νουνα μου οποτε παρε 2 με κρεμα μια με κιμα μια με τυρι και για χωνεψη 2 με φλουριΕχω φτασει ηδη
Καταλαβα και εσυ κορμαρα σαν την μαθητρια μου εχειςξερεις και εγω κανω διατροφη σαν την νουνα μου οποτε παρε 2 με κρεμα μια με κιμα μια με τυρι και για χωνεψη 2 με φλουρι
με ζηλευει να ξερεις γιατι ειμαι καλοδιατηρημενος με συντηρουν στην καταψυξηΚαταλαβα και εσυ κορμαρα σαν την μαθητρια μου εχεις
Βεβαίως, πρωι πρωι τρέχουν τα σάλια....Καλημερα....να κερασω....
Αν δεν φαει πρωτα η μαθητρια μου δεν τρωει κανεις.Βεβαίως, πρωι πρωι τρέχουν τα σάλια....
Αμα ΄΄έχει πάει για γυμναστική και καφέ... την βάψαμε.. Για μεσημεριανό θα την φάμε.Αν δεν φαει πρωτα η μαθητρια μου δεν τρωει κανεις.
Αν δεν φαει πρωτα η μαθητρια μου δεν τρωει κανεις.
Εμενα τι θα με κεράσεις??Εσυ αν πανε ολα καλα εχεις τραπεζι ολοκληρο κερασμενο με τσιπουρακι.
Εσενα κοριτσι μου θα σε κερασω οτι γουσταρει η καρδια σου.Εμενα τι θα με κεράσεις??
Έτσι δάσκαλε,αξίζει τα καλύτερα το μωράκι!Εσενα κοριτσι μου θα σε κερασω οτι γουσταρει η καρδια σου.
Έτσι δάσκαλε,αξίζει τα καλύτερα το μωράκι!
Πουρακι με τσιτσιΕμενα τι θα με κεράσεις??
Εγώ τι να σε κεράσω??Πουρακι με τσιτσι
Νινι με ρύζιΕγώ τι να σε κεράσω??
Εμενα τιποτα; Στην απεξω;Εγώ τι να σε κεράσω??