Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Δεν πειράζει όταν γεράσω θα πάρω μια γάτα για παρέα!για αυτο μεχρι και τα αρσενικα κουνουπια εχουν εξαφανισθει
Δεν πειράζει όταν γεράσω θα πάρω μια γάτα για παρέα!για αυτο μεχρι και τα αρσενικα κουνουπια εχουν εξαφανισθει
ευτυχως εχεις πολλα χρονια ακομη να γερασεις και δεν θα βλεπω... αλλιως το λυπαμαι το κακομοιρο το γατακι θα το βαζεις να σκουπιζει τα ποδια του για να μπει στο σπιτιΔεν πειράζει όταν γεράσω θα πάρω μια γάτα για παρέα!
Άνω των 25 δυστυχώς, αλλά για όλα υπάρχει λύση ;)παιχτη τι ηλικια εχεις ?? αν εισαι μεχρι 25 μπορεις να αντεξεις ενα 3ωρο μαζι της(συμβιωσης)
Κι αυτό είναι κακό; Προσωπικά προσοχή και ενδιαφέρον θα το έλεγα απέναντι στον άνθρωπό σου, και να θέλεις να είναι καλά.Θα σου πω το χειρότερο!
Έχω χρόνια πολλά να ερωτευθω όταν όμως ερωτεύομαι πέφτω στα πατώματα!!
Π..χ..
Γιατί δεν μου έστειλε καλημέρα γιατί δεν μου είπε καληνύχτα τι έφαγε για μεσημέρι?
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ο ερωτας θα ερθει κεραυνοβολα και στο ευχομαι....εκει που δεν το περιμενεις.Θα σου πω το χειρότερο!
Έχω χρόνια πολλά να ερωτευθω όταν όμως ερωτεύομαι πέφτω στα πατώματα!!
Π..χ..
Γιατί δεν μου έστειλε καλημέρα γιατί δεν μου είπε καληνύχτα τι έφαγε για μεσημέρι?
Χαχαχαχαχαχαχαχα
παντως επειδη απο οτι ειδα εισαι μακεδονια να εχεις υποψην σου οτι ο μπαμπουλας εχει υποκαταστημα και στην αθηναΆνω των 25 δυστυχώς, αλλά για όλα υπάρχει λύση ;)
Κι αυτό είναι κακό; Προσωπικά προσοχή και ενδιαφέρον θα το έλεγα απέναντι στον άνθρωπό σου, και να θέλεις να είναι καλά.
ετσι οπως τα λες δασκαλε αλλουνου θα του ερθει η κεραμιδα στο σταυροΟ ερωτας θα ερθει κεραυνοβολα και στο ευχομαι....εκει που δεν το περιμενεις.
Ίσως κάποιος να νιώσει πίεση από όλο αυτό!Άνω των 25 δυστυχώς, αλλά για όλα υπάρχει λύση ;)
Κι αυτό είναι κακό; Προσωπικά προσοχή και ενδιαφέρον θα το έλεγα απέναντι στον άνθρωπό σου, και να θέλεις να είναι καλά.
αν εχει γιατι το πιο πιθανο ειναι να του την εχεις βγαλειΊσως κάποιος να νιώσει πίεση από όλο αυτό!
Κάποιος άλλος ίσως να το θεωρήσει ενδιαφέρον!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Ευχαριστώ δεν θα πάρω!Ο ερωτας θα ερθει κεραυνοβολα και στο ευχομαι....εκει που δεν το περιμενεις.
παρε κατι μην εισαι ακαταδεκτη εστω ενα νερατζακιΕυχαριστώ δεν θα πάρω!
Οτι σε κανει χαρουμενη και ευτυχισμενη. Αλλωστε μικρη εισαι ακομη. Δεν σε πηραν τα χρονια.Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Καλά, αυτό στάνταρ, έκαστος στο είδος του που λένε, και σε ότι αντέχει, προσωπικά πάντως δε βρίσκω ως τώρα κάτι μεμπτό.Ίσως κάποιος να νιώσει πίεση από όλο αυτό!
Κάποιος άλλος ίσως να το θεωρήσει ενδιαφέρον!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Ναι όλες μεγαλώνουν και εγώ ακόμα είμαι μικρούλα!!Οτι σε κανει χαρουμενη και ευτυχισμενη. Αλλωστε μικρη εισαι ακομη. Δεν σε πηραν τα χρονια.
Γιατί να μεγαλώσεις; Είναι κάτι που το θέλεις;Ναι όλες μεγαλώνουν και εγώ ακόμα είμαι μικρούλα!!
Μα ποτέ θα μεγαλώσω επιτέλους??
Ελπιζω ποτε. Να μεινεις αιωνια νεαρο κοριτσακι γεματο ζωντανια.....Ναι όλες μεγαλώνουν και εγώ ακόμα είμαι μικρούλα!!
Μα ποτέ θα μεγαλώσω επιτέλους??
Ωραία θα σου πω κι άλλα!Καλά, αυτό στάνταρ, έκαστος στο είδος του που λένε, και σε ότι αντέχει, προσωπικά πάντως δε βρίσκω ως τώρα κάτι μεμπτό.
Χαχαχαχαχα, γι' αυτό χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον που να ξέρει να μαγειρεύει και να σου έχει στοκ από γλυκά ;)Ωραία θα σου πω κι άλλα!
Όταν πειναω η θέλω να φάω γλυκό τρελαίνομαι!
Χαχαχαχαχα
Θα σου πω !Γιατί να μεγαλώσεις; Είναι κάτι που το θέλεις;
Καλά, πολύς κόσμος δεν ξέρει τι θέλει, δεν είναι κακό αυτό. Όσο για όμορφα και δύσκολα χρόνια, πες μου έναν άνθρωπο, νορμάλ, που να μην έχει λυμένο το οικονομικό, που να μην έχει περάσει και όμορφα και δύσκολα χρόνια την τελευταία 10ετία, για να μην πω 20ετίαΘα σου πω !
Είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι θέλω!
Δεν με πειράζει που περνούν τα χρόνια πέρασα και όμορφα πέρασα και δύσκολα!
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο!