πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.476
- Πόντοι
- 12.056
οποιος τολμησει να παει την ερευνα παραπερα θα κανει παρεα στον σωκρατη γκιολιαΓιατι εγινε ειδηση για να ξεχαστει. Θαφτηκε απο την αρχη η ολη υποθεση.
οποιος τολμησει να παει την ερευνα παραπερα θα κανει παρεα στον σωκρατη γκιολιαΓιατι εγινε ειδηση για να ξεχαστει. Θαφτηκε απο την αρχη η ολη υποθεση.
Ευκολα και γρηγορα. Χωρις μαρτυρες.οποιος τολμησει να παει την ερευνα παραπερα θα κανει παρεα στον σωκρατη γκιολια
για αυτο η νουνα μου η καλη καθαριζει με τον ασπρο σιφουναΕυκολα και γρηγορα. Χωρις μαρτυρες.
Δεν θα αφησει κανενα ιχνος. Θα τα καθαρισει ολα. Τυχερος αυτος που τελικα θα την παρει.για αυτο η νουνα μου η καλη καθαριζει με τον ασπρο σιφουνα
εννοειτε αφου θα του στησουν πλακα διπλα στον αγνωστο στρατιωτη μαζι με τους αλλους πεσοντεςΔεν θα αφησει κανενα ιχνος. Θα τα καθαρισει ολα. Τυχερος αυτος που τελικα θα την παρει.
Γιατι το λες αυτο. Εμενα θα ηταν τιμη μου να με διαλεξει αλλα υπαρχει το θεμα οτι ειμαι δασκαλος της. Θα πρεπει να σταματησουμε τα μαθηματα.εννοειτε αφου θα του στησουν πλακα διπλα στον αγνωστο στρατιωτη μαζι με τους αλλους πεσοντες
δασκαλε αυτο δεν μας το ειπες εχεις τασεις αυτοκτονιας να καλεσω την αννουλα την βισση να σου τραγουδησειΓιατι το λες αυτο. Εμενα θα ηταν τιμη μου να με διαλεξει αλλα υπαρχει το θεμα οτι ειμαι δασκαλος της. Θα πρεπει να σταματησουμε τα μαθηματα.
Καμια ταση αυτοκτονιας.δασκαλε αυτο δεν μας το ειπες εχεις τασεις αυτοκτονιας να καλεσω την αννουλα την βισση να σου τραγουδησει
Αν με αντέξει κάποιος πάνω από 24 ώρες θα είναι ήρωας !Δεν θα αφησει κανενα ιχνος. Θα τα καθαρισει ολα. Τυχερος αυτος που τελικα θα την παρει.
καλα δεν εχει πεσει και πολυ χαμηλα 2 μετρα ποδια εχειΚαμια ταση αυτοκτονιας.
Αλλα ισως να τον εχει βρει και να μας το κρυβει.....και τζαμπα εχουμε πεσει στα ποδια της.
Ποτε ξεκιναει μα τρεχει ο χρονος;Αν με αντέξει κάποιος πάνω από 24 ώρες θα είναι ήρωας !
παλι λαθος το εγραψες ευτυχως προλαβα και το διευκρινισα πριν γινει παρεξηγησηΑν με αντέξει κάποιος πάνω από 2 εως 4 ώρες θα είναι ήρωας !
Γιατί να μη σε αντέξει κάποιος πάνω από 24 ώρες;;Αν με αντέξει κάποιος πάνω από 24 ώρες θα είναι ήρωας !
Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου!Γιατί να μη σε αντέξει κάποιος πάνω από 24 ώρες;;
με αυτα που λες και εκθείαζεις τοσο π[ολυ τα προτερηματα σου δεν ξερω αν τελικα θα χωρεσουν οι υποψηφιοι γαμπροι στο ολυμπιακο σταδιο αν και σε πολυ μικρη ακτινα τωρα εχουμε καβατζα και το γηπεδο της αεκΔεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου!
Κλαίω με το παραμικρό και γελαω με κάτι ασήμαντο!
Έχω ψύχωση με την καθαριότητα!!
Και άλλα πολλά!
Α, οκ, αυτά είναι τα ευκολάκια που ανέφερες, επόμενη δόση παρακαλώ, γιατί αυτά δεν είναι τίποτα.Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου!
Κλαίω με το παραμικρό και γελαω με κάτι ασήμαντο!
Έχω ψύχωση με την καθαριότητα!!
Και άλλα πολλά!
παιχτη τι ηλικια εχεις ?? αν εισαι μεχρι 25 μπορεις να αντεξεις ενα 3ωρο μαζι της(συμβιωσης)Α, οκ, αυτά είναι τα ευκολάκια που ανέφερες, επόμενη δόση παρακαλώ, γιατί αυτά δεν είναι τίποτα.
Θα σου πω το χειρότερο!Α, οκ, αυτά είναι τα ευκολάκια που ανέφερες, επόμενη δόση παρακαλώ, γιατί αυτά δεν είναι τίποτα.
για αυτο μεχρι και τα αρσενικα κουνουπια εχουν εξαφανισθειΘα σου πω το χειρότερο!
Έχω χρόνια πολλά να ερωτευθω όταν όμως ερωτεύομαι πέφτω στα πατώματα!!
Π..χ..
Γιατί δεν μου έστειλε καλημέρα γιατί δεν μου είπε καληνύχτα τι έφαγε για μεσημέρι?
Χαχαχαχαχαχαχαχα