Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Εγώ που εγώ πολύ καιρό να ανεβάσω γυμνή φωτο μένω στην ίδια τάξη???Όσο σάλτσα και να βάλεις έχεις μείνει από απουσίες
Εγώ που εγώ πολύ καιρό να ανεβάσω γυμνή φωτο μένω στην ίδια τάξη???Όσο σάλτσα και να βάλεις έχεις μείνει από απουσίες
Εσύ δεν θα πάρεις ποτέ απολυτήριο στουρνεΕγώ που εγώ πολύ καιρό να ανεβάσω γυμνή φωτο μένω στην ίδια τάξη???
Ανεβασε μια τέτοια να γουστάρει και ο Zimbabwe!Εγώ που εγώ πολύ καιρό να ανεβάσω γυμνή φωτο μένω στην ίδια τάξη???
Ελα την Τριτη πρωι απο το γραφειο μου να το δουμε αυτο το θεμα απο κοντα. Κατι θα κανω για σενα.Εγώ που εγώ πολύ καιρό να ανεβάσω γυμνή φωτο μένω στην ίδια τάξη???
Πάλι ρουσφέτια δάσκαλε.... Ήρθε η ώρα να μπεις σε διαθεσιμότηταΕλα την Τριτη πρωι απο το γραφειο μου να το δουμε αυτο το θεμα απο κοντα. Κατι θα κανω για σενα.
Με βλέπω αιώνια φοιτήτριαΕσύ δεν θα πάρεις ποτέ απολυτήριο στουρνε
Αφου θα μεινεις αιωνια νεα....και κουκλαρα.Με βλέπω αιώνια φοιτήτρια
Είτε ανεβάσεις είτε όχι την περνάς την τάξη υπάρχει και η φαντασία που οργιάζει
Σε ευχαριστώ!Είτε ανεβάσεις είτε όχι την περνάς την τάξη υπάρχει και η φαντασία που οργιάζει
Βλεπω το σημειο Νο.1 το προσπερνας και πας στα επομενα.
Σίγουρα γιατί καλύτερα να του εξιταρεις σε κάποιον το μυαλό παρά τα μάτια και να πάει παρακάτω όλα εγκεφαλικά ένα στο σεξ βάση του γυμνούΣε ευχαριστώ!
Χαίρομαι που βλέπεις πάντα την θετικη πλευρά της ζωής!
Καλο μηνα Ελενα να εχεις. Ο μημας των λουλουδιων και της γιορτης σου.
Καλό μήνα Ελενα μου!!!
Καλό μήνα παιδια !!..
Προχθές δεν θυμαμε ποια μέρα ακριβώς έκανα ένα μικρό λάθος και έγραψα στο σαιτ ότι κλαίω κάθε βραδυ !
Δεν είπα ψέμματα και πλέον δεν μπορώ να σας κρυφτώ!
Κάποια αγόρια στεναχωρηθηκαν με αυτό και μου έστειλαν πολλά μηνύματα!
Πόση αγάπη έχω πάρει από όλους σας και πόση αδυναμία μου έχετε ειλικρινά δεν το περίμενα!
Έχω και εγώ τις δύσκολες στιγμές μου όπως όλοι μας !
Ο ανθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο όλα τα μπορεί και όλα τα ξεπερνά!
Ευχαριστώ παιδιά για ΟΛΑ !
Εμείς σε ευχαριστούμε που ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!Καλό μήνα παιδια !!..
Προχθές δεν θυμαμε ποια μέρα ακριβώς έκανα ένα μικρό λάθος και έγραψα στο σαιτ ότι κλαίω κάθε βραδυ !
Δεν είπα ψέμματα και πλέον δεν μπορώ να σας κρυφτώ!
Κάποια αγόρια στεναχωρηθηκαν με αυτό και μου έστειλαν πολλά μηνύματα!
Πόση αγάπη έχω πάρει από όλους σας και πόση αδυναμία μου έχετε ειλικρινά δεν το περίμενα!
Έχω και εγώ τις δύσκολες στιγμές μου όπως όλοι μας !
Ο ανθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο όλα τα μπορεί και όλα τα ξεπερνά!
Ευχαριστώ παιδιά για ΟΛΑ !