pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Εκτός από τα κρουασαν που σωστά ρώτησε ο Πολυζωης, κανελίτσα όχι από πάνω;
Καλησπέρα Έλενα μου και φίλτατοι, καλή Κυριακή!
Εκτός από τα κρουασαν που σωστά ρώτησε ο Πολυζωης, κανελίτσα όχι από πάνω;
Στα ανάκτορα δεν βάζουν κανέλα...Εκτός από τα κρουασαν που σωστά ρώτησε ο Πολυζωης, κανελίτσα όχι από πάνω;
Καλησπέρα Έλενα μου και φίλτατοι, καλή Κυριακή!
Ποτέ!! Τι ερώτηση ήταν αυτή τώρα..
Μόνο αυτό και νερακι είπαμε να φάμε ελαφριά!Ποτέ!! Τι ερώτηση ήταν αυτή τώρα..
Παρελκόμενα δεν έχει;
Καλημέρα γλυκύτατη ... Καλό ξύπνημα και καλά να περνάς.
Σιγα μην παχαινει αυτο το τοσοδουλικο πιατακι.Καλη σας ορεξη!!!
Μόνο ομορφαίνει!!!
Ποσο ακομα. Εχει φτασει το τελειο. Δεν παιρνει αλλο. Το εχει τερματισει.Μόνο ομορφαίνει!!!
Η Έλενα δεν έχει όριο!!!Ποσο ακομα. Εχει φτασει το τελειο. Δεν παιρνει αλλο. Το εχει τερματισει.
Οπότε για να γίνω ομορφότερη να τρώω μόνο κοκορέτσι!!Μόνο ομορφαίνει!!!
Είσαι ήδη κουκλαρα!!!Οπότε για να γίνω ομορφότερη να τρώω μόνο κοκορέτσι!!
Όντως δεν φάγαμε πολύ έτσι λίγο τσιμπησαμε !
Ωραίο ήταν!!
Η ομορφιά πάει σετ με την ανοιχτοχερια....και η νουνα μου είναι απόλυτηΠοσο ακομα. Εχει φτασει το τελειο. Δεν παιρνει αλλο. Το εχει τερματισει.
Απο ολα ειναι το κοριτσακι..ομορφη..sexy..γοητευτικη..αισθησιακη..καυλιαρα..και large.Η ομορφιά πάει σετ με την ανοιχτοχερια....και η νουνα μου είναι απόλυτη
Ναι σε όλα!!!Απο ολα ειναι το κοριτσακι..ομορφη..sexy..γοητευτικη..αισθησιακη..καυλιαρα..και large.
Εις διπλουν παρακαλω.Ναι σε όλα!!!
Όσο σάλτσα και να βάλεις έχεις μείνει από απουσίεςΕις διπλουν παρακαλω.
Ο δασκαλος δεν μπορει να μεινει απο απουσιες. Αυτος τις βαζειΌσο σάλτσα και να βάλεις έχεις μείνει από απουσίες
Και αν δεν ξέρει ο δάσκαλος , ποιός άλλος μπορεί να ξέρει?? Κανείς.... Τόσα χρόνια την έχει μαθήτριαΟ δασκαλος δεν μπορει να μεινει απο απουσιες. Αυτος τις βαζει
Εχεις κανει την ερευνα σου σαν καλος ερευνητης. Απο παιδι μικρο την ξερω.Και αν δεν ξέρει ο δάσκαλος , ποιός άλλος μπορεί να ξέρει?? Κανείς.... Τόσα χρόνια την έχει μαθήτρια