πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.474
- Πόντοι
- 12.056
Σε λίγο θα έρθει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Μίστερ ζονκΚαι κουρτινα Νο.2 εχει
Σε λίγο θα έρθει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Μίστερ ζονκΚαι κουρτινα Νο.2 εχει
Οχι ζονκ για την μαθητρια μου.Σε λίγο θα έρθει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Μίστερ ζονκ
Ωχχχχ !!Καλημερα Ελενα. Αφου χθες το εριξες εξω χρειαζεσαι ενα καλο πρωινο.
Εσύ εκπλησομαιΩχχχχ !!
Και έχω όρεξη για γλυκό!
Μιαμμμμ!
Ερχεται ειδικο delivery τωρα σε σενα.Ωχχχχ !!
Και έχω όρεξη για γλυκό!
Μιαμμμμ!
Θα φέρω τον Μαρίνο με τις τσαουσες του.Οχι ζονκ για την μαθητρια μου.
Μονο μην είναι κανας 25αρης γιατί θα τον βάλει στην τραγανιστραΕρχεται ειδικο delivery τωρα σε σενα.
Θα γινει προσωπικα απο εμενα οποτε δεν υπαρχει κινδυνος. Υποθετω.Μονο μην είναι κανας 25αρης γιατί θα τον βάλει στην τραγανιστρα
Έτσι και αλλιώς θα μας το ποίημα τον Σεπτέμβρη...να δούμε το ξέρεις τουλάχιστον καλάΘα γινει προσωπικα απο εμενα οποτε δεν υπαρχει κινδυνος. Υποθετω.
Καλημέρα κουκλαρα !Καλημέρα ΜΠΙΛ !!
Για μένα θα περισσέψει ένα με σοκολάτα?Καλημερα Ελενα. Αφου χθες το εριξες εξω χρειαζεσαι ενα καλο πρωινο.
Εννοειται.....οτι θελεις....ξεκιναει τωρα και για σενα.Για μένα θα περισσέψει ένα με σοκολάτα?
Σιγά μη περιμενει τη 1η Μαη να το πιάσει!Αύριο 1η Μάη για να μπει καλά ο μήνας πρέπει να πιάσεις το μαγιοξυλο.... Ακούς νουνα
Τα κρουασάν που είναι?!!
Τα εφαγε....σιγα μην τα αφηνε. Εξαφανιστηκαν αμεσως.Τα κρουασάν που είναι?!!
Δεν τρώω γλυκά!Τα κρουασάν που είναι?!!
Το εχεις αναγκη εσυ τωρα...με τετοια κορμαρα. Τι να πουμε και εμεις.Δεν τρώω γλυκά!
Κάνω διατροφή