πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
Άρχισε ο αντζουν με την Σκαφιδά τον μαρτικα και τον ντανοΜικρός είναι ακόμα σιγά σιγά θα μάθει!!
Άρχισε ο αντζουν με την Σκαφιδά τον μαρτικα και τον ντανοΜικρός είναι ακόμα σιγά σιγά θα μάθει!!
Τα κρατώ για το επόμενο μου ταξίδι στο εξωτερικόΤο χέρι στην τσέπη δεν βάζεις και ανησυχώ
Στο έχει μάθει το ποίημα η 110 αυτολεξηΤα κρατώ για το επόμενο μου ταξίδι στο εξωτερικό
Αγάπη μου εσύ!Μικρός είναι ακόμα σιγά σιγά θα μάθει!!
Καλά στέφαναΑγάπη μου εσύ!
Εγω παντως μονο τα δικα σου αγοραζω..Αγάπη μου εσύ!
Είναι πολύ μετα-δοτικήΣτο έχει μάθει το ποίημα η 110 αυτολεξη
Μπράβο δάσκαλε γιατί έχει έξοδα για τον γάμο... πρέπει να κάνει γενική επισκευή στο ντατσουν....ο γιουφτοςΕγω παντως μονο τα δικα σου αγοραζω..
Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι δάσκαλοςΕγω παντως μονο τα δικα σου αγοραζω..
Αν δεν την εχει σαν βασιλισσα θα εχει να κανει μαζι μου.Μπράβο δάσκαλε γιατί έχει έξοδα για τον γάμο... πρέπει να κάνει γενική επισκευή στο ντατσουν....ο γιουφτος
Θα γίνει ταίρι με το αναρχοκομουνι την 110Αν δεν την εχει σαν βασιλισσα θα εχει να κανει μαζι μου.
Σε ευχαριστω αλλα φτιαχνεις τα καλυτερα ομως. Να ξερεις.Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι δάσκαλος
Είδες νουνα αν είχες φτάσει 52.897 κριτικές θα σε είχε αναγνωρίσει από την άλλη βρήκες δικαιολογία να μην ξεβρακωθεις ξανάΘα πω πάλι ιστορία από την καθημερινότητα μου..
Πριν λίγες μέρες έπρεπε να ταξιδέψω να πάω κάπου !!
Μπαίνω στο λεωφορείο ξεκινάει και μέσα Έκανε πάρα πολύ κρύο γιατί ο οδηγός το έχει το air condition στο φουλ και ήταν κεντρική θέρμανση μεταξύ μας μιλάγαμε οι συνεπιβάτες ποιος θα βρει το θάρρος να του πει να το κλείσει γιατί ο συγκεκριμένος τον ξέρω είναι πολύ παράξενος ..
Πάω και του λεω
Χίλια συγνώμη κρυώνουμε γίνετε να το κλείσετε φυσικά μου απαντάει πολύ ευγενικά..
Πριν πάω στην θέση μου μου λέει ένας κύριος
Μπα εγώ ζεσταινομαι κακώς του είπες να το κλείσει
Να βγάλεις την μπλούζα σου του λεω αν ζεσταίνεσαι
Εσύ μου λέει γιατί δεν την βγάζεις
Εγώ του λεω την πλάτη μου μόνο ο νονός μου στην βάφτιση την έχει δει κανένας άλλος....χαχαχαχαχαχα
Η νουνα σου ειναι κυρια......εισαι πολυ τυχερος που την εχεις.Είδες νουνα αν είχες φτάσει 52.897 κριτικές θα σε είχε αναγνωρίσει από την άλλη βρήκες δικαιολογία να μην ξεβρακωθεις ξανά
Τύφλα να έχει το τζόκερ δάσκαλεΗ νουνα σου ειναι κυρια......εισαι πολυ τυχερος που την εχεις.
Ξέχασα να πω ..Είδες νουνα αν είχες φτάσει 52.897 κριτικές θα σε είχε αναγνωρίσει από την άλλη βρήκες δικαιολογία να μην ξεβρακωθεις ξανά
Σιγά μην αφήνες πουρμπουάρ....τζιπσι ε τζιπσιΞέχασα να πω ..
Είπα στον οδηγό :
Μήπως γίνετε να μου γράψετε μια κριτική να γίνουν 67 .392..
Και μου απάντησε :
Δεν έχω ρέστα να σου δώσω κοπέλα μου !!
Τι να τα κάνω τα λεφτά??Σιγά μην αφήνες πουρμπουάρ....τζιπσι ε τζιπσι
5....9....23....32.....41Τύφλα να έχει το τζόκερ δάσκαλε