Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Από λόγια έχω χορτάσει πια!Θα στο βάλω... το ... δαχτυλίδι!
Από λόγια έχω χορτάσει πια!Θα στο βάλω... το ... δαχτυλίδι!
Νύχτες δίχως όνομα, νύχτες χωρίς σκοπόΑπό λόγια έχω χορτάσει πια!
Πυξ Λαξ λατρενενο μου συγκροτημα. Θα προσπαθησω να παω να τους δω το καλοκαιρι που θα κανουν παλι συναυλιες.Πολυ αγαπημένο τραγούδι
Εξαιρετική επιλογή!!
Έχω πολλά χρόνια να πάω σε συναυλία!!Πυξ Λαξ λατρενενο μου συγκροτημα. Θα προσπαθησω να παω να τους δω το καλοκαιρι που θα κανουν παλι συναυλιες.
Τοτε θα σε παρω μαζι μου.....εκπαιδευτικη εκδρομη.Έχω πολλά χρόνια να πάω σε συναυλία!!
Ο λόγος σου μου φτάνει!!Τοτε θα σε παρω μαζι μου.....εκπαιδευτικη εκδρομη.
Εκλεισε;;
Σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω, κι εσύ και όλοι να έχετε την υγεία σας και μόνο ευχάριστες στιγμές!Σε ευχαριστώ πολυ ..
Να σου ευχηθώ ότι επιθυμείς!
Την υγεία σου να έχεις!
Παγωτό αν θες τη γνώμη μου ταιριάζει καλύτερα μετά από τέτοια κρεατικάΑπλός για να χωνέψω το αρνί μια κρέμα και ένα ρυζόγαλο τα έτρωγα γιαουρτοβιομηχανε
Ναι παντα βαζουμε αλλες προτεραιοτητες και στο τελος εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο.Ο λόγος σου μου φτάνει!!
Σε ευχαριστώ πολυ !!
Πόσα χρόνια λέω να πάω στην Θεοδωρίδου και δεν έχω πάει ποτέ ίσως η καθημερινότητα μας κάνει να ξεχνάμε και να μην διασκεδάζουμε όσο πρέπει.......
Άντε ρε σπαγγο κρέμα με σιρόπι και ξηρούς καρπούςΠαγωτό αν θες τη γνώμη μου ταιριάζει καλύτερα μετά από τέτοια κρεατικά
Καλό κι αυτό. Γούστα είναι αυτάΆντε ρε σπαγγο κρέμα με σιρόπι και ξηρούς καρπούς
Μην το μαλώνεις το παιδί!!Άντε ρε σπαγγο κρέμα με σιρόπι και ξηρούς καρπούς
Το χέρι στην τσέπη δεν βάζεις και ανησυχώΚαλό κι αυτό. Γούστα είναι αυτά
Να το συναιτησω προσπαθώ κυρία δικηγορεΜην το μαλώνεις το παιδί!!
Μικρός είναι ακόμα σιγά σιγά θα μάθει!!Να το συναιτησω προσπαθώ κυρία δικηγορε
Το τραγουδι αυτο με εκανε να τους λατρεψω.