πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
Που είσαι αλεξισφαιρε δεν αφήνεις τα κουλά που κυκλοφορείς με κατσαρόλα στο κεφάλι γιατί αλλιώς θα σε είχε στείλει αδιαβαστο...Είμαι αλεξίσφαιρος!
Που είσαι αλεξισφαιρε δεν αφήνεις τα κουλά που κυκλοφορείς με κατσαρόλα στο κεφάλι γιατί αλλιώς θα σε είχε στείλει αδιαβαστο...Είμαι αλεξίσφαιρος!
Περνάνε οι σφαίρες τα κατσαρολικα? Όχι γαμωτο, και την χρυσοπληρωσα την Fissler!Που είσαι αλεξισφαιρε δεν αφήνεις τα κουλά που κυκλοφορείς με κατσαρόλα στο κεφάλι γιατί αλλιώς θα σε είχε στείλει αδιαβαστο...
Μήτρα ταχύτητοςΠερνάνε οι σφαίρες τα κατσαρολικα? Όχι γαμωτο, και την χρυσοπληρωσα την Fissler!
Εσυ δεν γλιτωνεις απο εμαςΔεν γλιτώνετε εύκολα από εμένα
Εχει και κοντέρ πάνω!Μήτρα ταχύτητος
Δεν πιστεύω ότι έχεις γυρίσει τα χιλιόμετρα γιατι η αλήθεια είναι ότι είσαι και λίγο λαμόγιο λόγω της αποφοίτησης από την σχολή Έλενα 110Εχει και κοντέρ πάνω!
Αν βρεις κοντέρ απειραχτο, πες το μου κ εμένα... ακόμα δεν έχω εγγραφεί στο σχολείο της Έλενας.. μην νομίζεις, νήπιο είμαι ακόμα..Δεν πιστεύω ότι έχεις γυρίσει τα χιλιόμετρα γιατι η αλήθεια είναι ότι είσαι και λίγο λαμόγιο λόγω της αποφοίτησης από την σχολή Έλενα 110
Κατάλαβα όπως έλεγε και ο Ζαμπέτας ο πιο καλός ο μαθητής ήμουν εγώ στην τάξηΑν βρεις κοντέρ απειραχτο, πες το μου κ εμένα... ακόμα δεν έχω εγγραφεί στο σχολείο της Έλενας.. μην νομίζεις, νήπιο είμαι ακόμα..
Ακριβώς ετσι!Εσυ δεν γλιτωνεις απο εμας
Γίγαντας! Τη καλύτερη δουλειά κάνειςΚαλό Πάσχα σε όλους ... σήμερα πρωινό μπάνιο..
Χρόνια πολλά αγάπη μου !!Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
Ελπίζω να περάσατε καλά με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν!
Και του χρόνου με υγεία!
Να τα χαίρεσαι τα διαμάντια σου και να σε χαίρονται κι αυτά!!Χρόνια πολλά αγάπη μου !!
Εγώ πέρασα πολύ όμορφα!!
Έχοντας την καλύτερη παρέα!!
Τα διαμάντια της ζωής μου !!
Σε ευχαριστώ πολυ ..Να τα χαίρεσαι τα διαμάντια σου και να σε χαίρονται κι αυτά!!
Απλός για να χωνέψω το αρνί μια κρέμα και ένα ρυζόγαλο τα έτρωγα γιαουρτοβιομηχανεΓίγαντας! Τη καλύτερη δουλειά κάνεις
σου έκανε δώρο όλα τα αγορασμενα μονοπετρα ο γαμπρουληςΧρόνια πολλά αγάπη μου !!
Εγώ πέρασα πολύ όμορφα!!
Έχοντας την καλύτερη παρέα!!
Τα διαμάντια της ζωής μου !!
Που ειναι και δεν τα βλέπω??σου έκανε δώρο όλα τα αγορασμενα μονοπετρα ο γαμπρουλης
Αν ψαξεις καλα θα τα βρεις.....μεσα στην καρδια σου.Που ειναι και δεν τα βλέπω??
Θα στο βάλω... το ... δαχτυλίδι!Που ειναι και δεν τα βλέπω??