Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.994
Είμαι κοριτσι του σεμιναρίου!Έτσι έχεις τελειώσει και τις καλόγριες...
Είμαι κοριτσι του σεμιναρίου!Έτσι έχεις τελειώσει και τις καλόγριες...
Να συμφωνήσουμε όλοι στο "τρομπας"Ντροπή μαφιοζος άνθρωπος να μιλάς έτσι.....λακαμας λέγεται...
Ναιιιι,κάνε μας ένα σεμουναριο!!!!Είμαι κοριτσι του σεμιναρίου!
Ή στο ρόμπας?????Να συμφωνήσουμε όλοι στο "τρομπας"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναιιιι,κάνε μας ένα σεμουναριο!!!!
Για ποια σεμινάρια λες αυτα που κάνατε στο ΔρομοκαΐτειοΕίμαι κοριτσι του σεμιναρίου!
Σωστό και αυτό!Ή στο ρόμπας?????
Εγώ τον θέλω για να φουσκώνω τα λάστιχα...Να συμφωνήσουμε όλοι στο "τρομπας"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναιιιι,κάνε μας ένα σεμουναριο!!!!
Σιθρου είναι?Ή στο ρόμπας?????
Σήμερα δεν κάναμε γιατί έλειπες εσύ!!Για ποια σεμινάρια λες αυτα που κάνατε στο Δρομοκαΐτειο
Εισαι σεμιναρτζου εσυ...Είμαι κοριτσι του σεμιναρίου!
Έχω και αποδείξεις!Έτσι έχεις τελειώσει και τις καλόγριες...
Βοηθάω νουνά στις διακομιδες κάνω εξτραδακια για να πάρω λαμπάδα...γιατί άμα περίμενα την νουνα μου γαματαΣήμερα δεν κάναμε γιατί έλειπες εσύ!!
Μετά θέλεις να με παντρευτείς αν βγαίνεις κάθε μέρα βόλτα πώς θα μαζέψουμε χρήματα για το γάμο μας ??Έφυγα, καλή συνέχεια να έχετε ότι κι αν κάνετε
Η ελπιδα πεθαινει τελευταιαΒοηθάω νουνά στις διακομιδες κάνω εξτραδακια για να πάρω λαμπάδα...γιατί άμα περίμενα την νουνα μου γαματα
Με βλέπω να πεθαίνω πρώτη πριν την ελπίδα!!Η ελπιδα πεθαινει τελευταια
Την έχουμε ταρίχευση πολλά χρόνια δάσκαλεΗ ελπιδα πεθαινει τελευταια
Μικρη εισαι ακομη θα εισαι κοντα μας για πολυ ακομη.Με βλέπω να πεθαίνω πρώτη πριν την ελπίδα!!
Λέω σήμερα να πάω σε μπαράκι να πιω 10 χυμούς να μεθυσω μια φορά!!Την έχουμε ταρίχευση πολλά χρόνια δάσκαλε
Τέτοια να την λες να μας κατσικωθει και να μην ξεκουναει με τίποταΜικρη εισαι ακομη θα εισαι κοντα μας για πολυ ακομη.
Ποιος θα πληρώσει σπαγγονουνα??? Βρήκες κορόιδο γαμπρόΛέω σήμερα να πάω σε μπαράκι να πιω 10 χυμούς να μεθυσω μια φορά!!