Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.783
- Πόντοι
- 5.956
Μου αρέσει να καταπίνω
ΧΥΜΟΥΣ κάνουν καλό στο στομάχι!!
Μου αρέσει να καταπίνω
ΧΥΜΟΥΣ κάνουν καλό στο στομάχι!!
μας βρηκες μικρα αθωα δεν ξερουμε τι εννοαςΕγώ δεν εννοώ αυτούς τους χυμούς αγόρια μου !!
Το καταλαβαμε crazy sexy girl αλλα τι να κανουμε που εισαι μακρια. Μας ανεβαζεις την καβλα σε τρελα επιπεδα.Εγώ δεν εννοώ αυτούς τους χυμούς αγόρια μου !!
ΚΑΒΛΑ θα έλεγα!!!Το καταλαβαμε crazy sexy girl αλλα τι να κανουμε που εισαι μακρια. Μας ανεβαζεις την καβλα σε τρελα επιπεδα.
The queen of kavla
λιγο με τις βασιλλισες προσοχη μην εχουμε εσωτερικο ανταγωνισμοΤο καταλαβαμε crazy sexy girl αλλα τι να κανουμε που εισαι μακρια. Μας ανεβαζεις την καβλα σε τρελα επιπεδα.
The queen of kavla
Το σκορ των 13 τελευταίων αγώνων μεταξύ γαυρου και βαζελου στο μπασκετ!τι ειναι το 13-0 ??
Ωχ,έχω χάσει συνέχειες μάλλον!Εγώ δεν εννοώ αυτούς τους χυμούς αγόρια μου !!
Μια και μοναδικη ειναι. Φτηνες αντιγραφες δεν λαμβανονται υποψη.λιγο με τις βασιλλισες προσοχη μην εχουμε εσωτερικο ανταγωνισμο
να ρωτησω φιλε μαφιοζε ποσα ευρωπαικα εχετε παρει στο μπασκετ και ποσα πρωταθληματαΤο σκορ των 13 τελευταίων αγώνων μεταξύ γαυρου και βαζελου στο μπασκετ!
Τώρα πειράζει που μου σηκώθηκε?Το σπέρμα ως γνωστόν περιέχει τεστοστερόνη και οιστρογόνα τα οποία είναι αυτά που ευθύνονται για την καλή διάθεση της γυναίκας όταν κάνει σεξ εφόσον λοιπόν οι ορμόνες αυτές μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να πετάει στα σύννεφα φανταστείτε τι θα γίνει αν καταπιεί κιόλας όλα αυτά τα καλούδια που παράγει ο εκάστοτε..
Η κατάποση σπέρματος μπορεί να είναι άριστη θεραπεία για τον πονόλαιμο αλλά και το διαβήτη συγκεκριμένα το σπέρμα πηγαίνει στο λαιμό και καταπραΰνει τον λάρυγγα Ξεχάστε Λοιπόν τις καραμέλες για το λαιμό τα ζεστά και όλα αυτά Όσον αφορά στο διαβήτη σύμφωνα με μελέτες έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει τα επίπεδα ινσουλίνης στον οργανισμό!
Μην είσαι παρελθοντολογος!!!να ρωτησω φιλε μαφιοζε ποσα ευρωπαικα εχετε παρει στο μπασκετ και ποσα πρωταθληματα
τελικα εχετε πολυ πλακαΜην είσαι παρελθοντολογος!!!
Δεν πειράζει το πρωί πάντα έχουμε όρεξη για σεξ !!Τώρα πειράζει που μου σηκώθηκε?
καλα που νομιζεις οτι εισαι εδω ειπαμε μονο τραγουδακια και ποιηματαΔεν πειράζει το πρωί πάντα έχουμε όρεξη για σεξ !!
Ωχχχχ...πως εκφράζομαι έτσι ντροπή μου !!
Μπα,τι πρωί, τι βράδυ,αυτά που γράφεις φταίνε,οι σεξουαλικες πρακτικές της υπερκαβλας Ελενας!Δεν πειράζει το πρωί πάντα έχουμε όρεξη για σεξ !!
Ωχχχχ...πως εκφράζομαι έτσι ντροπή μου !!
Έτσι είμαι εγώ διχασμένη προσωπικότητα!!καλα που νομιζεις οτι εισαι εδω ειπαμε μονο τραγουδακια και ποιηματα
Αν φυγεις θα φυγω και εγω......no Elena.....no Party......no Sex.Έτσι είμαι εγώ διχασμένη προσωπικότητα!!
Να φύγω η να μείνω????
μεινε μεχρι να φυγειςΈτσι είμαι εγώ διχασμένη προσωπικότητα!!
Να φύγω η να μείνω????