πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.360
- Πόντοι
- 12.056
ολο διατροφη εισαι και στο ζαχαροπλαστειο μολις σκας μυτη τριβει τα χερια ο τυποςΔεν τρώω γλυκά είμαι σε διατροφή!
ολο διατροφη εισαι και στο ζαχαροπλαστειο μολις σκας μυτη τριβει τα χερια ο τυποςΔεν τρώω γλυκά είμαι σε διατροφή!
Ναι διοτι πλησιαζει σιγα σιγα μια ομορφη μερα που δεν μπορεις να τα αποφυγεις......τα γλυλα και οχι μονο.Δεν τρώω γλυκά είμαι σε διατροφή!
Φτιάξτο από μασίφ ξύλο να μπορεί να με χωράει!θα στο φτιαξω εγω απο πατινα νουνα κυμπαρικο
τι εγινε βρεθηκε γαμπροςΝαι διοτι πλησιαζει σιγα σιγα μια ομορφη μερα που δεν μπορεις να τα αποφυγεις......τα γλυλα και οχι μονο.
Όταν κάνω μέρες να εμφανιστώ ανησυχεί ο άνθρωπος!!ολο διατροφη εισαι και στο ζαχαροπλαστειο μολις σκας μυτη τριβει τα χερια ο τυπος
Όχι,μας ανακοινώνει ο δασκαλος την πρόθεση του να συναντήσει την νηματοθετρια!τι εγινε βρεθηκε γαμπρος
μαλιστα μαλιστα κατσε να ριξω ενα συρμα στο ηθων να τελειωνουμεΌχι,μας ανακοινώνει ο δασκαλος την πρόθεση του να συναντήσει την νηματοθετρια!
Τον μητσο ρώτα!!τι εγινε βρεθηκε γαμπρος
Μη πηγαίνει ο νους σου στο πονηρό!!!μαλιστα μαλιστα κατσε να ριξω ενα συρμα στο ηθων να τελειωνουμε
αυτος νουνα για γκεσταμπιτης θα ηταν σουπερ ανακριση φουλΤον μητσο ρώτα!!
Αυτός θα ξέρει σίγουρα!
τις πορτοκαλαδας και αυτος ?Μη πηγαίνει ο νους σου στο πονηρό!!!
Των χυμών σίγουρα,τώρα πορτοκαλαδα,λεμονάδα,θα σε γελάσω!!!τις πορτοκαλαδας και αυτος ?
Ο δασκαλος μονο ιδιαιτερα κανει. Θα μου στειλει το ανηλικων ο κος @πολυζωης και μερα πισω απο τα καγκελα. Μακρια απο εμας.Όχι,μας ανακοινώνει ο δασκαλος την πρόθεση του να συναντήσει την νηματοθετρια!
Χωρις κουκουλα εννοειται......με αγαπη παντα....με παρεξηγησες φιλε μου
Εγώ μετά το 13-0 ,δεν θα δω τίποτα άλλο για μια εβδομάδα!Χωρις κουκουλα εννοειται......με αγαπη παντα....
Βλεπω και F1. Τι ματσαρα γινεται στην Αυστραλια.
τι ειναι το 13-0 ??Εγώ μετά το 13-0 ,δεν θα δω τίποτα άλλο για μια εβδομάδα!
Ποναει αλλα χωρις ομαδα αυτα παθαινεις.Εγώ μετά το 13-0 ,δεν θα δω τίποτα άλλο για μια εβδομάδα!
Μου αρέσει να καταπίνωΤων χυμών σίγουρα,τώρα πορτοκαλαδα,λεμονάδα,θα σε γελάσω!!!
Μου αρέσει να καταπίνω
ΧΥΜΟΥΣ κάνουν καλό στο στομάχι!!