Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.785
- Πόντοι
- 5.956
Ωπα,έγινα και billακος?Το καταλάβαμε billάκο... ΄Με τόσα ματσ που παίζουν μιλάμε για ενάμιση χρόνο,,Θα γυρίσει καποτε....
To βαζελάκος είναι τιμή...Ωπα,έγινα και billακος?
Ότι πεις βαζελακο!!!
Δυστυχώς δεν συμμερίζομαι την άποψη σου!!!To βαζελάκος είναι τιμή...
ΤοBillακος είναι της οικειότητας
Την τιμή ή την οικειότητα???Δυστυχώς δεν συμμερίζομαι την άποψη σου!!!
Φέρε μου την σοκολάτα με το ελικοπτερο !Βρεθηκε η λυση για την διατροφη σου.....
Εχει απογειωθει και φτανει αμεσα......βγες εξω......εφτασε.Φέρε μου την σοκολάτα με το ελικοπτερο !
Καλησπέρα!!!Καλησπέρα Έλενα. Υπάρχει κάποιο άλμπουμ με φωτογραφίες σου?
Γιαυτό έχεις πονόλαιμο Ελένη μου....πρέπει να αρχίσεις και εσύ τη κατάποσηΤο σπέρμα ως γνωστόν περιέχει τεστοστερόνη και οιστρογόνα τα οποία είναι αυτά που ευθύνονται για την καλή διάθεση της γυναίκας όταν κάνει σεξ εφόσον λοιπόν οι ορμόνες αυτές μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να πετάει στα σύννεφα φανταστείτε τι θα γίνει αν καταπιεί κιόλας όλα αυτά τα καλούδια που παράγει ο εκάστοτε..
Η κατάποση σπέρματος μπορεί να είναι άριστη θεραπεία για τον πονόλαιμο αλλά και το διαβήτη συγκεκριμένα το σπέρμα πηγαίνει στο λαιμό και καταπραΰνει τον λάρυγγα Ξεχάστε Λοιπόν τις καραμέλες για το λαιμό τα ζεστά και όλα αυτά Όσον αφορά στο διαβήτη σύμφωνα με μελέτες έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει τα επίπεδα ινσουλίνης στον οργανισμό!
Μου πέρασε ο πονόλαιμος!!Γιαυτό έχεις πονόλαιμο Ελένη μου....πρέπει να αρχίσεις και εσύ τη κατάποση
Διαλεξε οσα θελεις και απο αυτα τα σιροπιαστα γλυκα του ταψιου να μην σε πιανει τιποτα......Μου πέρασε ο πονόλαιμος!!
Έχω βρει ένα καταπληκτικό σιρόπι!!
Όλα θέλω να τα απολαύσω!!Διαλεξε οσα θελεις και απο αυτα τα σιροπιαστα γλυκα του ταψιου να μην σε πιανει τιποτα......
Οταν τα απολαυσεις θα απολαυσω εσενα μετα...Μιαμμμ!!!!!Μιουμμμ!!!!!Όλα θέλω να τα απολαύσω!!
Μιαμμμμ !!
Τελικά άλλα λες και άλλα κάνειςΜου πέρασε ο πονόλαιμος!!
Έχω βρει ένα καταπληκτικό σιρόπι!!
Ποιες φωτογραφίες ρε νουνα...2 χρόνια έχεις να βάλειςΚαλησπέρα!!!
Όχι δυστυχώς μόνο οι φώτο που ανεβάζω κατά διαστήματα αλλά από τις συνομιλίες μας πηγαίνουν πολύ πίσω!
Ελα βλεπω ξεχνας γρηγορα....προσφατα 3 σε μια μετα. Γκρεμιστηκε ο φουρνος διπλα μου....Ποιες φωτογραφίες ρε νουνα...2 χρόνια έχεις να βάλεις