Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.852
Εγώ είμαι η πιο ψιλή από όλους σας !!Εγω στρωνω στο πατωμα εφημεριδα για να φτασω.....τα ιδια και εγω
Λα λα λα λα λα λα !!
Εγώ είμαι η πιο ψιλή από όλους σας !!Εγω στρωνω στο πατωμα εφημεριδα για να φτασω.....τα ιδια και εγω
τοσο ψηλη οσο ο τζον κορφαςΕγώ είμαι η πιο ψιλή από όλους σας !!
Λα λα λα λα λα λα !!
Είμαι σαν τον τύπο που βρήκε το λυχνάρι και ζητησε να φτάνει το πουλί του στο πατωμα.. Ε και το τζίνι του έκοψε τα πόδια..εγω παλι εχω αφησει μουσι οποτε δεν ξυριζομαι
ti mlk eisaiΕίμαι σαν τον τύπο που βρήκε το λυχνάρι και ζητησε να φτάνει το πουλί του στο πατωμα.. Ε και το τζίνι του έκοψε τα πόδια..
Το τερμάτισες εσυ.. μια μέρα πήγα να βάλω τις γόβες της γυναίκας μου, και ξυρισα τα φρύδια μου κατά λαθος... ευτυχώς που δεν έκοψα κανα αρχιδι..Εγω στρωνω στο πατωμα εφημεριδα για να φτασω.....τα ιδια και εγω
Δεν έχεις ιδεα πόσο περισσότερο μπορώ να γίνω! Η ειδικότης μου!ti mlk eisai
ανθρωπος που δεν εχει χιουμορ και δεν αυτοσαρκαζεται το λιγοτερο για εμενα ειναι ψωνιοΔεν έχεις ιδεα πόσο περισσότερο μπορώ να γίνω! Η ειδικότης μου!
Απο φρυδι την εχω παθει και εγω πιο παλια....για κουρεμα πηγα και κατα λαθος ο μπαρμπερης με αδεξια κινηση του μου εφαγε το μισο φρυδι με την μηχανη ....ειδα και επαθα μεχρι να ξαναφυτρωσει.Το τερμάτισες εσυ.. μια μέρα πήγα να βάλω τις γόβες της γυναίκας μου, και ξυρισα τα φρύδια μου κατά λαθος... ευτυχώς που δεν έκοψα κανα αρχιδι..
Απο φρυδι την εχω παθει και εγω πιο παλια....για κουρεμα πηγα και κατα λαθος ο μπαρμπερης με αδεξια κινηση του μου εφαγε το μισο φρυδι με την μηχανη ....ειδα και επαθα μεχρι να ξαναφυτρωσει.
Και με και χωρίς φιογκο εγώ σε δέχομαι ... no problem..Ο μητσος μπορεί να με αντέξει!
Ίσως να με έχει αγαπήσει!
μητσε τετοιο μπασιμο ουτε ο ματζικ τζονσον κανονισε γιατι ο γαμπρουλης φυλαει θερμοπυλες μην του την φαει κανειςΚαι με και χωρίς φιογκο εγώ σε δέχομαι ... no problem..
Αντέχω πολλά μέχρι που δεν μπορείτε να φανταστειτε.. Ελενάρα, σπίτι σου, σπίτι μου, όποτε θέλεις
στο jumbo, εχει κατι χαμηλά υποπόδια για αυτές τις δουλειές..Σηκώνομαι στις μύτες για να φτάσω τον καθρέφτη να ξυριστω !!
40 χρόνια μπασκετ ένα λει απ θα μας φοβίσει??μητσε τετοιο μπασιμο ουτε ο ματζικ τζονσον κανονισε γιατι ο γαμπρουλης φυλαει θερμοπυλες μην του την φαει κανεις
στο jumbo, εχει κατι χαμηλά υποπόδια για αυτές τις δουλειές..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
40 χρόνια μπασκετ ένα λει απ θα μας φοβίσει??
Και η πιο ομορφη....και ποθητη γυναικαρα με διαφορα μεγαλη.Εγώ είμαι η πιο ψιλή από όλους σας !!
Λα λα λα λα λα λα !!
Το φρύδι είναι θέμα πάντως... εγω θα είχα θέμα να κυκλοφορήσω..Απο φρυδι την εχω παθει και εγω πιο παλια....για κουρεμα πηγα και κατα λαθος ο μπαρμπερης με αδεξια κινηση του μου εφαγε το μισο φρυδι με την μηχανη ....ειδα και επαθα μεχρι να ξαναφυτρωσει.
Ο ψηλός είναι ο υπηρέτης του κοντου λένε.. Μήτσο ένα ουίσκι για μένα και έναν φυσικό πορτοκαλί για την Έλενα!στο jumbo, εχει κατι χαμηλά υποπόδια για αυτές τις δουλειές..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
40 χρόνια μπασκετ ένα λει απ θα μας φοβίσει??
esy γενικως εχεις θεμα να κυκλοφορησεις με τοσα μονοπετρα που εχεις μοιρασει σε βλεπω συντομα στο κατ απο τις επιδοξες νυφεςΤο φρύδι είναι θέμα πάντως... εγω θα είχα θέμα να κυκλοφορήσω..
Στα ραντεβού εμφανίζομαι με μάσκα... 1ον για να μην με αναγνωρίζουν, 2ον για να μην φύγουν τρέχοντας μολις με δουν!!esy γενικως εχεις θεμα να κυκλοφορησεις με τοσα μονοπετρα που εχεις μοιρασει σε βλεπω συντομα στο κατ απο τις επιδοξες νυφες
ειδα τα κατορθωματα σου τα καινουργια... η αλλη θα ερθει μονο για σεναΣτα ραντεβού εμφανίζομαι με μάσκα... 1ον για να μην με αναγνωρίζουν, 2ον για να μην φύγουν τρέχοντας μολις με δουν!!
Για εμένα 2 μπουκάλια βοτκα παρακαλώ πολύ!!Ο ψηλός είναι ο υπηρέτης του κοντου λένε.. Μήτσο ένα ουίσκι για μένα και έναν φυσικό πορτοκαλί για την Έλενα!