billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Καλημέρα Έλενα μου!!Ρώτησα τον χρόνο
《Ποια είναι η λύση?》
Και μου απάντησε:
《 ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ 》
καλημέρα
Καλημέρα Έλενα μου!!Ρώτησα τον χρόνο
《Ποια είναι η λύση?》
Και μου απάντησε:
《 ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ 》
καλημέρα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!Καλημέρα Έλενα μου!!
Προτιμω να με περπατήσεις στα μονοπάτια της ηδονης,που τόσο καλά γνωρίζεις!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
αντε ποτέ θα σε πάω βόλτα με την μηχανή μου ???
Ο άπειρος χρόνος δεν περιέχει περισσότερη ηδονή από τον περιορισμένο αν μετρήσει κανείς με το λογικό τα όρια της ηδονής!!Προτιμω να με περπατήσεις στα μονοπάτια της ηδονης,που τόσο καλά γνωρίζεις!!
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά ποιος σου είπε ότι περπατώντας θα κάνουμε άπειρο χρόνο!Ο άπειρος χρόνος δεν περιέχει περισσότερη ηδονή από τον περιορισμένο αν μετρήσει κανείς με το λογικό τα όρια της ηδονής!!
Με θέα την θάλασσα!!Συμφωνώ απόλυτα, αλλά ποιος σου είπε ότι περπατώντας θα κάνουμε άπειρο χρόνο!
Απλά λίγο περισσότερο από ότι με τη μηχανή!
Και ξέρεις πόση αξια έχει ακόμα και ένα λεπτό παραπάνω μαζι σου!
για καθε γυναικα που κοιμαται μονη τα βραδυα καλα θα κανει να δει τι εχει κανει λαθος και εχει βαλει τοσους στο friend zone.....
Αυτο το ξέρουμε για αυτό κατέχεις αυτό το πόστοΕγώ δεν γράφω γιατί έχω δουλειά... Παρακολουθώ τον not...
Δεν χωράει στο κρεβάτι η 110 με άλλονγια καθε γυναικα που κοιμαται μονη τα βραδυα καλα θα κανει να δει τι εχει κανει λαθος και εχει βαλει τοσους στο friend zone.....
Τυχερουλη σε ένα μήνα έχουμε Πάσχα!!Δεν χωράει στο κρεβάτι η 110 με άλλον
esy θα μου παρεις emena κερδισες το τζοκερ τσιγκουναΤυχερουλη σε ένα μήνα έχουμε Πάσχα!!
Λαμπαδα τσουρέκι και φιλάκι θα έχεις από την νουνα σου !!
Έχει να κάνει με τον χαρακτηρα της κάθε γυναίκας!!για καθε γυναικα που κοιμαται μονη τα βραδυα καλα θα κανει να δει τι εχει κανει λαθος και εχει βαλει τοσους στο friend zone.....
Εκτος αν θέλεις εμένα γυμνή να έρθω σπίτι σου μόνο με ένα φιόγκο στα μαλλιά μου !esy θα μου παρεις emena κερδισες το τζοκερ τσιγκουνα
Ε ναι πες τα ..πως είναι δυνατόν να σε αντέξει άντρας ...μόνο αν έχει ήδη τρελοχαρτοΈχει να κάνει με τον χαρακτηρα της κάθε γυναίκας!!
Ας μην το γενικεύουμε!!
Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες όπως δεν είναι και όλοι οι άντρες ίδιοι!!
Την καλημέρα μου !
και χωρις φιογκο δεν εχω θεμαΕκτος αν θέλεις εμένα γυμνή να έρθω σπίτι σου μόνο με ένα φιόγκο στα μαλλιά μου !
Που δεν θα μου στοιχίσει και τίποτα!!
Ο μητσος μπορεί να με αντέξει!Ε ναι πες τα ..πως είναι δυνατόν να σε αντέξει άντρας ...μόνο αν έχει ήδη τρελοχαρτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και χωρις φιογκο δεν εχω θεμα
ο μητσος εχει καριερα μπροστα του cia fbi mossant δεν ειναι ακομη ετοιμος για γαμοΟ μητσος μπορεί να με αντέξει!
Ίσως να με έχει αγαπήσει!
σιγουρα δεν ειναι ολοι και ολες ιδιοι και ιδιες......αλλα οχι και να ντεπομαστε.......το εχετε δυσκολεχει πολυ το εργο.....Έχει να κάνει με τον χαρακτηρα της κάθε γυναίκας!!
Ας μην το γενικεύουμε!!
Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες όπως δεν είναι και όλοι οι άντρες ίδιοι!!
Την καλημέρα μου !
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου είμαστε περίεργα πλάσματα είναι πολύ δύσκολο κάποιος να συμβιώνει μαζί μας !σιγουρα δεν ειναι ολοι και ολες ιδιοι και ιδιες......αλλα οχι και να ντεπομαστε.......το εχετε δυσκολεχει πολυ το εργο.....
επισης την καλημερα μου