πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
και ενα εφημερευων για πλυση στομαχουΓια εμένα 2 μπουκάλια βοτκα παρακαλώ πολύ!!
και ενα εφημερευων για πλυση στομαχουΓια εμένα 2 μπουκάλια βοτκα παρακαλώ πολύ!!
Μωρό μου έχεις κα..λες σήμερα?? Ωχ παλι θα με δέσει στο δέντρο!!Για εμένα 2 μπουκάλια βοτκα παρακαλώ πολύ!!
η θα σε αφησει στο δεντρο να κανεις την τσιταΜωρό μου έχεις κα..λες σήμερα?? Ωχ παλι θα με δέσει στο δέντρο!!
Χωρίς φρύδι κυκλοφορας, Χωρίς αρχιδι είναι τα δύσκολα!Το φρύδι είναι θέμα πάντως... εγω θα είχα θέμα να κυκλοφορήσω..
ετσι και αλλιως τον βλεπω συντομα να του τα κοβει καποιαΧωρίς φρύδι κυκλοφορας, Χωρίς αρχιδι είναι τα δύσκολα!
Το αρχιδι δεν φαίνεται Μπιλ!... βέβαια, ολοι μας έχουμε πει... Κοιτα ένα αρχιδι ...μπερδεύτηκα!Χωρίς φρύδι κυκλοφορας, Χωρίς αρχιδι είναι τα δύσκολα!
ρε μλκ ποιον μητσο στον μπιλ απαντας παει το εχασεςΤο αρχιδι δεν φαίνεται Μήτσο... βέβαια, ολοι μας έχουμε πει... Κοιτα ένα αρχιδι ...μπερδεύτηκα!
Μπααααααααετσι και αλλιως τον βλεπω συντομα να του τα κοβει καποια
Το διόρθωσα ρε!!@ρε μλκ ποιον μητσο στον μπιλ απαντας παει το εχασες
και ακρατεια κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κωλογεροςΜπαααααααα
Η αλήθεια είναι ότι όταν επιτέλους βρεθούμε με την Έλενα, δεν νομίζω να τα δει καν... μάλλον θα γελάμε σαν χαζά και θα τρέχουμε τουαλέτα για να μην κατουρηθουμε!
Τι σου πήρα εγώ???και ακρατεια κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κωλογερος
καραμελες απο την ρεσεψιον στο πριβε που ειναι τζαμπαΤι σου πήρα εγώ???
Μάντεψε!
Τι ειναι οι κα..λες?Μωρό μου έχεις κα..λες σήμερα?? Ωχ παλι θα με δέσει στο δέντρο!!
ρε μπιλ σε οποιο νημα και να δεις εχει μοιρασει ο πουστης υποσχεσεις μονο στα τρανσφορμερ δεν εχει μοιρασει ακομηΤι ειναι οι κα..λες?
Αν είναι αυτό που νομίζω η ερώτηση εινσι άτοπη, η Έλενα είναι η βασίλισσα τους,η βασίλισσα της καυλας!!!
ξοδευτηκες παλι 40 λεπτα η μια εχει
Τώρα όντως έμεινε μια η άλλη έφυγε είναι στην κοιλίτσα μου..ρε μπιλ σε οποιο νημα και να δεις εχει μοιρασει ο πουστης υποσχεσεις μονο στα τρανσφορμερ δεν εχει μοιρασει ακομη
τα χαρτια κρατα τα για τον γαμπρουλη να σημειωνει τα ραντεβου γιατι η ατζεντα του ειναι πληρηςΤώρα όντως έμεινε μια η άλλη έφυγε είναι στην κοιλίτσα μου..
Ααα !!τα χαρτια κρατα τα για τον γαμπρουλη να σημειωνει τα ραντεβου γιατι η ατζεντα του ειναι πληρης
Nothorny αυτοπροσωπως, μόνο παγο σε εσκιμωους δεν έχει πουλήσει!ρε μπιλ σε οποιο νημα και να δεις εχει μοιρασει ο πουστης υποσχεσεις μονο στα τρανσφορμερ δεν εχει μοιρασει ακομη
αιωνιος σπαγγοςΑαα !!
Δεν γίνετε το χαρτί θα μου χρειαστεί να καθαρίζω τα τζάμια!!
Δεν είμαστε για σπατάλες!!