billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.084
- Πόντοι
- 5.956
Παρελυσε η κάτω γναθος!etsi σε θελω σκληρο και αδιστακτο προχθες που ειδες τα εξω.... τα σαλια σου τρεχαν στο πατωμα
Παρελυσε η κάτω γναθος!etsi σε θελω σκληρο και αδιστακτο προχθες που ειδες τα εξω.... τα σαλια σου τρεχαν στο πατωμα
Το βρήκες!!Πες ότι είναι από την στενοχώρια σου για εμένα που δεν σου κάθομαι και αστα αυτα!
Και όχι μόνο τα σάλια!!etsi σε θελω σκληρο και αδιστακτο προχθες που ειδες τα εξω.... τα σαλια σου τρεχαν στο πατωμα
Παρελυσε η κάτω γναθος!
κατουρηθηκες κιολαςΚαι όχι μόνο τα σάλια!!
Το βρήκες!!
Ααααχχχχ!!
Εσύ πρώην παραλίγο άντρα μου !!
Έχουν πέσει...σάλια...στο πάτωμα γιαυτην... άστα.. την έχω δει σε γνωστό ξενοδοχείο, οχι ημιδιαμονης, από κοντά, υπερμουναρος ήταν...το 2008-9... την πήρε σε δωμάτιο ένας γνωστός μου, πολύ φραγκατος..Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κατουρηθηκες κιολας
αλογο αυτη και η αντριαννα(μιλαω για την σκλεναρικοβα)Έχουν πέσει...σάλια...στο πάτωμα γιαυτην... άστα.. την έχω δει σε γνωστό ξενοδοχείο, οχι ημιδιαμονης, από κοντά, υπερμουναρος ήταν...το 2008-9... την πήρε σε δωμάτιο ένας γνωστός μου, πολύ φραγκατος..
Δεν πιστεύω εσύ αγάπη να κοιτάς και άλλες εκτός από εμένα??Έχουν πέσει...σάλια...στο πάτωμα γιαυτην... άστα.. την έχω δει σε γνωστό ξενοδοχείο, οχι ημιδιαμονης, από κοντά, υπερμουναρος ήταν...το 2008-9... την πήρε σε δωμάτιο ένας γνωστός μου, πολύ φραγκατος..
εχω βαλει τον μητσο και τον εχει υπο παρακολουθηση συννεχηΔεν πιστεύω εσύ αγάπη να κοιτάς και άλλες εκτός από εμένα??
Στο λεω αυτό δεν θα το αντέξω!!
Θα φαρμακωθώ
Ο Μήτσος μου που είναι??εχω βαλει τον μητσο και τον εχει υπο παρακολουθηση συννεχη
Γυρνάει και σε άλλα νήματα τελευταία...όλως τυχαίως, βρέθηκα κ εγω εκει...Ο Μήτσος μου που είναι??
Μου έλειψε το αγόρι μου το γλυκό!!
στην σχολη κανει μετεκπαίδευση σε νεες μεθοδουςΟ Μήτσος μου που είναι??
Μου έλειψε το αγόρι μου το γλυκό!!
ρουφιανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΓυρνάει και σε άλλα νήματα τελευταία...όλως τυχαίως, βρέθηκα κ εγω εκει...
ΟΧΙ πληγωθηκα τώρα!!Γυρνάει και σε άλλα νήματα τελευταία...όλως τυχαίως, βρέθηκα κ εγω εκει...
αφησε τα κακομοιρα να γεννησουν μην τα πνιγεις ολαΟΧΙ πληγωθηκα τώρα!!
Νευρίασα θα πάω στο μπιλ σε λίγο να πνιξω τον πόνο μου !!
Άκου εκεί ξενοπερπαταει σε άλλα νήματα
Είμαι σκληρή γυναίκα!αφησε τα κακομοιρα να γεννησουν μην τα πνιγεις ολα
Και εγω σκληρός! Όταν σε σκέφτομαι!Είμαι σκληρή γυναίκα!
δεν πηδας δεν πηδας με αυτες τις ατακεςΚαι εγω σκληρός! Όταν σε σκέφτομαι!
Είμαι ντεφορμέ, δεν έχω λεφτά και εχω τα ψυχολογικά μου! Έλενα θα μου φτιάξεις την διάθεση?δεν πηδας δεν πηδας με αυτες τις ατακες