Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Το κοριτσι σας σήμερα τρέχει έχει πολλά ιδιαίτερα και στο καπάκι έχω γυμναστήριο...Καλημέρα κούκλα..... Ησυχία σήμερα
Το κοριτσι σας σήμερα τρέχει έχει πολλά ιδιαίτερα και στο καπάκι έχω γυμναστήριο...Καλημέρα κούκλα..... Ησυχία σήμερα
Δεν υπάρχεις!!Ψωνίζεις?
Δεν θυμώνω, δεν μαλωνω, αγάπη μόνο! Χαχαχαοκ καλα και μου το ειπες για να σε κανω σε ανυποπτο χρονο τουρμπο
παλι αυτοκτονιες θα μεταδιδουν τα δελτια ειδησεων γυμναστης πηδηξε για να γλυτωσειΤο κοριτσι σας σήμερα τρέχει έχει πολλά ιδιαίτερα και στο καπάκι έχω γυμναστήριο...
Έχω μετοχές και σε αυτό το μαγαζί, τρώγε άφοβα..@pablo stamos καριολη γιαουρτοβιομηχανε μας αναγκαζεις και τρωμε κρεμες απο αλλο μαγαζι γιουφτοοοοοοοοοοο
εννοειτε τσιφουταρε απο παντου ταληρα εισπρατεις μαθητη της 110Έχω μετοχές και σε αυτό το μαγαζί, τρώγε άφοβα..
Τι καλός καταναλωτής! Άντε γιατί θέλω να κάνω κι άλλο ταξιδάκι τον οσονούπω
Είναι μαστόρησα και προφεσόρησα η 110 τι να κάνουμεεννοειτε τσιφουταρε απο παντου ταληρα εισπρατεις μαθητη της 110
να την χαιρεσαι σπαγγο ωραιο μεντορα βρηκεςΕίναι μαστόρησα και προφεσόρησα η 110 τι να κάνουμε
Δηλαδή κατι σαν τον "αγάπη μόνο"Δεν θυμώνω, δεν μαλωνω, αγάπη μόνο! Χαχαχα
Μπα διάλεξε κάποιον που δεν κάνει ασκήσεις αλλά τους μιλάει για τα καλά του γυμνασμένου σώματος, και όποια θέλει κάνει ασκήσεις. Η δική μας μόνο ακούει.. Γιαυτό δεν έχει απολυθεί ακόμαπαλι αυτοκτονιες θα μεταδιδουν τα δελτια ειδησεων γυμναστης πηδηξε για να γλυτωσει
Ετσι!! Ποτσεπης? Πως τον λένε τον τύπο?Δηλαδή κατι σαν τον "αγάπη μόνο"
Δεν ξέρω. Το έχει χάσει το όνομα του."Αγάπη μόνο¨λέγεται και όλοι καταλαβαίνουνΕτσι!! Ποτσεπης? Πως τον λένε τον τύπο?
Σαν εμένα.. όπου πάω, καλώς τον γαμπρό μου λενε.. ο πολυζωης φταίει!Δεν ξέρω. Το έχει χάσει το όνομα του."Αγάπη μόνο¨λέγεται και όλοι καταλαβαίνουν
Ε καλά . Έβαλες και εσύ το χεράκι σου.... Δεν φατίει ο πολυζώης και που γεννήθηκεΣαν εμένα.. όπου πάω, καλώς τον γαμπρό μου λενε.. ο πολυζωης φταίει!
Καλύτερα να σου βγει το μάτι....Ε καλά . Έβαλες και εσύ το χεράκι σου.... Δεν φατίει ο πολυζώης και που γεννήθηκε
Κανένα μάτι να μη βγεί απο κανέναν......Καλύτερα να έχεις και τα δυό σου μάτια για πολλούς και διάφορους λόγους......δυό και δυό και άλλα δυό και δυό κι οχτώ δεκάξι.....Καλύτερα να σου βγει το μάτι....