Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.036
Όπου και να πάω πάλι εδώ θα γυρίσω στην γλυκιά σας παρέα!!Γυρισε το κοριτσακι μας.
Όπου και να πάω πάλι εδώ θα γυρίσω στην γλυκιά σας παρέα!!Γυρισε το κοριτσακι μας.
Συντομα και στην γλυκια μας αγκαλια η μαθητρια.Όπου και να πάω πάλι εδώ θα γυρίσω στην γλυκιά σας παρέα!!
Η αγκαλιά σου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας !!Συντομα και στην γλυκια μας αγκαλια η μαθητρια.
Τοτε μην χανουμε χρονο...το συντομοτερο.Η αγκαλιά σου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας !!
Κανένα μάτι να μη βγεί απο κανέναν......Καλύτερα να έχεις και τα δυό σου μάτια για πολλούς και διάφορους λόγους......δυό και δυό και άλλα δυό και δυό κι οχτώ δεκάξι.....
Δεν υπαρχει !! Αυτο το στηθος εχει νικησει τη βαρυτητα, και τα γεγονοτα της ζωης
Ποιος μου στεναχωρησε την μαθητρια μου να τον βαλω τιμωρια;
Γειά σου δάσκαλε!Ποιος μου στεναχωρησε την μαθητρια μου να τον βαλω τιμωρια;
παλι πειναςΓειά σου δάσκαλε!
Κανένας δεν με στεναχωρει !!
Αφού ξέρεις πόσο κουλΟ άτομο είμαι!!
Πολυ καλα τοτε.....διαφορετικα θα ερχομουν για αγκαλιτσες και φιλακια.Γειά σου δάσκαλε!
Κανένας δεν με στεναχωρει !!
Αφού ξέρεις πόσο κουλ..άτομο είμαι!!
Έχασα 3 κιλά!!παλι πεινας
που ειναι γιατι αισθανομαι μια αδυναμια ποσα θεςΈχασα 3 κιλά!!
Κάνω διατροφή!!
Πες ότι είναι από την στενοχώρια σου για εμένα που δεν σου κάθομαι και αστα αυτα!Έχασα 3 κιλά!!
Κάνω διατροφή!!
etsi σε θελω σκληρο και αδιστακτο προχθες που ειδες τα εξω.... τα σαλια σου τρεχαν στο πατωμαΠες ότι είναι από την στενοχώρια σου για εμένα που δεν σου κάθομαι και αστα αυτα!