πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.307
- Πόντοι
- 12.056
νουνα αγαπημενη παντα ειναι ομορφαΚαλημέρα σας κύριε πολυζωη
Τα όνειρα σας ήταν όμορφα ??
Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη!!
![]()
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
νουνα αγαπημενη παντα ειναι ομορφαΚαλημέρα σας κύριε πολυζωη
![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!Καλημέρα σας κύριε πολυζωη
![]()
Δεν ξέρω τίποτα εγώ είμαι από χωριό!νουνα αγαπημενη παντα ειναι ομορφαοι καλοι ανθρωποι δεν βλεπουν εφιαλτες
αν και καπου πηρε το ματι μου οτι εβαλα δικηγορο να με υπερασπιστει
χωρις να το ξερω εννοειται
![]()
Δεν γεννήθηκα στο Παρίσι και στην Ελβετία όπως άλλες κοπέλες!!βλαχαδερο
για αυτο δεν θα γινεις ποτε πριγκηπισσαΔεν γεννήθηκα στο Παρίσι και στην Ελβετία όπως άλλες κοπέλες!!
Είμαι μία απλή ταπεινή χωριάτισσα...![]()
Είμαι ένα ταπεινό χωριάτικο χαμομηλάκι!!για αυτο δεν θα γινεις ποτε πριγκηπισσαπτωχη
μονο ο γαλαζοαιματος συζηγος @nothorny
θα σε κανει και εσενα γνωστη![]()
γιατι δεν εστειλες τον μητσο να τον μαζεψειΕίμαι ένα ταπεινό χωριάτικο χαμομηλάκι!!
Ααααα !!με τον παραλίγο σύζυγο μου δεν μιλιομαστε γιατί ξέχασε εχθές να ερθει σπίτι!!
ρε καλως τα παιδια τα δικα μαςΚαλημέρα στην Έλενα και σε όλους στην παρέα![]()
Μου είπε η Έλενα να περιμένω να φέρει τις σοκολάτες πρώτα για να μη φανεί γκουναρε καλως τα παιδια τα δικα μαςπαλι με αδεια χερια σε βλεπω
![]()
Ξέχασα να ρωτήσω τον Μήτσο ποτέ θα ξαναέρθωγιατι δεν εστειλες τον μητσο να τον μαζεψειη σε κανα στριπτιτζαδικο θα ηταν η θα χαλβαδιαζε πουθενα
μην ξεχνας εχουμε σαρακοστη
![]()
καλα κρασιαΜου είπε η Έλενα να περιμένω να φέρει τις σοκολάτες πρώτα για να μη φανεί γκουνα![]()
ο μητσος τα ξερει ολαΞέχασα να ρωτήσω τον Μήτσο ποτέ θα ξαναέρθωαθηνα
Σίγουραθα ξέρει να μου πει
Πολυζωη ποσα συμφωνήσαμε να σου δίνω αν λες καλά πράγματα για εμένα? 50 ή 100?για αυτο δεν θα γινεις ποτε πριγκηπισσαπτωχη
μονο ο γαλαζοαιματος συζηγος @nothorny
θα σε κανει και εσενα γνωστη![]()
Αγαπη ηρθα αλλά κοιμοσουν, σε φίλησα τρυφερά στο μάγουλο και πήγα στην υπογα!Είμαι ένα ταπεινό χωριάτικο χαμομηλάκι!!
Ααααα !!με τον παραλίγο σύζυγο μου δεν μιλιομαστε γιατί ξέχασε εχθές να ερθει σπίτι!!
παλι τσιγγουνιες κανειςΠολυζωη ποσα συμφωνήσαμε να σου δίνω αν λες καλά πράγματα για εμένα? 50 ή 100?
Με 150 δεν θες να σου πω τι μπορω να κάνω... θα στενοχωρηθουν διάφορες!!!παλι τσιγγουνιες κανειςσε εχει δασκαλεψει η 110 βλεπω
φιλικη τιμη 150 ειπαμε τσιπη
![]()
παλι τα ιδιαΜε 150 δεν θες να σου πω τι μπορω να κάνω... θα στενοχωρηθουν διάφορες!!!