nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Μενεγακη μάλλον τον έχει βάλει ο Πολυζωης να τα λέει αυτά για να μην συναντηθούμε ποτε!!Το αγνωστο καμια φορα εχει το ενδιαφερον. Αναβει την φαντασια.
Μενεγακη μάλλον τον έχει βάλει ο Πολυζωης να τα λέει αυτά για να μην συναντηθούμε ποτε!!Το αγνωστο καμια φορα εχει το ενδιαφερον. Αναβει την φαντασια.
Αστον τον πολυζωη τωρα κοιματε απο τις 8 αυτος τωρα βλεπει ονειρα γλυκα !!Μενεγακη μάλλον τον έχει βάλει ο Πολυζωης να τα λέει αυτά για να μην συναντηθούμε ποτε!!
Ο δασκαλος εχει παντα την δικη του αποψη.Μενεγακη μάλλον τον έχει βάλει ο Πολυζωης να τα λέει αυτά για να μην συναντηθούμε ποτε!!
Δεν ειμαι πιπινη αλλα ειμαι ρουμπινη !!Τα δεδομένα είναι 2:
1) Εμενα μαρεσουν τα πιπίνια..
2) Η Μενεγακη δεν ειναι πιπινι
3) αν συναντήσω την Μενεγακη θα είναι σαν να κάνω τρίο με 2 πιπίνια, αφού είναι γνωστό ότι οι 40αρες= με 2 χ 20αρες!
Μην μιλάς για πετράδια για έχω ντοκτορά σε αυτά...Δεν ειμαι πιπινη αλλα ειμαι ρουμπινη !!
Διαμαντι θα ελεγα εγω ανεκτιμητης αξιας.Δεν ειμαι πιπινη αλλα ειμαι ρουμπινη !!
Ζηλιαρογατα !!!Τοσο νωρις κοιμασε ??
Ονειρα γλυκα
Τα πάντα όλα ..αρκεί να είσαι γλυκοτσου νοςΤι γλυκά σαρεσουν δεν λες... καποιος ρώτησε, δεν απάντησες..
ΣαμποτέρΜου εσκασε τα λαστιχα απο την νταλικα και εστησε μπλοκο στον δρομο.
Αλλα η αγαπη παντα βρισκει τον δρομο
Την προετοιμάζουμε για το Πάσχα...Μπεμπα δηλαδη. Γαλακτος που λενε στο χωριο μου.
Που ήσουν χθες? Αλητευες παλι?Τα πάντα όλα ..αρκεί να είσαι γλυκοτσου νος
δουλεια φιλε μεχρι αργα ιδρωνα την φανελαΠου ήσουν χθες? Αλητευες παλι?
Ναι να την φαμε ολοκληρηΤην προετοιμάζουμε για το Πάσχα...
πρωτη φορα θα γινει φαγωποτη πανω σε κρεβατιΝαι να την φαμε ολοκληρη
Εσκαβες το χωράφι ??δουλεια φιλε μεχρι αργα ιδρωνα την φανελα
για να μην λες οτι εκανα λαμογια ενα γραμμα μονο αλλαξαΚαλημερα σε ολους και ιδιαιτερα στο καροτσακι μας
Ολα τα βλεπεις βρε δεν σου ξεφευγει τιποτα.για να μην λες οτι εκανα λαμογια ενα γραμμα μονο αλλαξα