πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.085
- Πόντοι
- 12.056
ηδη εχει φτασει 5.999Το ρεκόρ θα ήταν πάνω από 10.000 !
ηδη εχει φτασει 5.999Το ρεκόρ θα ήταν πάνω από 10.000 !
Αχ!! Τι ομορφο αυτο που ειπες !!Η καρδια δεν θελει γυαλια γιατι βλεπει με αλλα ματια.
Ποιος απο ολους;τα γυαλια του ερωτα ο γαμπρος στα εκανε δωρο
Θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και από τις απαντήσεις σου θα εγκριθεί αν εισαι υποψήφιος ή όχι !!Οχι γαμπρος. Υποψηφιος γαμπρος. Πλεον το παιχνιδι αρχιζει απο την αρχη με νεους ορους και νεες συμμετοχες
Φίλε εδώ υπάρχει κομμουνισμός στο νήμα... όλοι είναι όλων!Εγω σε θελω Ελενα αλλα ειναι πολλοι οι μνηστηρες
τον εφαγε ηδη το μαυρο σκοταδιΘα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και από τις απαντήσεις σου θα εγκριθεί αν εισαι υποψήφιος ή όχι !!
Εσύ με καλομαθαινεις !!Ποιος απο ολους;
Πολλοι ηρθαν και χαθηκαν στην πορεια.
Η κοπελα δεν ειναι για οποιον και οποιον.
Εντάξει ρε φιλε, είπαμε... και εγω τον γαμπρό παριστανω (λέμε τωρα). Αλλά τέτοια σοροπια ... ήμαρτον... το κορίτσι θέλει μορτη αντρα ... άλλαξε τροπάριο, σε βλέπω να περιμένεις στην εκκλησία μέχρι να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ!!Η καρδια δεν θελει γυαλια γιατι βλεπει με αλλα ματια.
Καλημέρα γλυκε μου !!Καλημέρα 'Ελενα μου είσαι το κάτι άλλο!
αναστηθηκε ο αντρεαςΕντάξει ρε φιλε, είπαμε... και εγω τον γαμπρό παριστανω (λέμε τωρα). Αλλά τέτοια σοροπια ... ήμαρτον... το κορίτσι θέλει μορτη αντρα ... άλλαξε τροπάριο, σε βλέπω να περιμένεις στην εκκλησία μέχρι να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ!!