anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
μαρτυριάρη όλα τα λες....πεινασμενε
μαρτυριάρη όλα τα λες....πεινασμενε
τσάρκα μην τού λες τέτοια αυτός δεν ξέρει από τέτοια,, όλοι μέρα πάνω από ένα λάπτοπ είναι,και γράφει μπούρδες, μην ασχολείσαι μαζί τού δεν βγάζεις άκρηναι μου ελεγε για τηντσαρκα που κανατε τις προαλες σε κραταγε με λουρακι
Σας αφηνω θα επανερθω με πολυ πρόστυχη φωτο πιο προστυχη δεν γεινεται
χαβαλέ κανουμε κ είναι μια χαρα σε αυτό... κατά τα αλλα από μπουρδες εδώ μεσα να φαν κ οι κοτες...τσάρκα μην τού λες τέτοια αυτός δεν ξέρει από τέτοια,, όλοι μέρα πάνω από ένα λάπτοπ είναι,και γράφει μπούρδες, μην ασχολείσαι μαζί τού δεν βγάζεις άκρη
Can't wait ;)
αν το αξιζει γιατι οχι?Άντε να δούμε και τι νέα φωτό..Η κοπέλα ένα είναι το σίγουρο έχει φουλ προγραμμα από ραντεβού...
ενώ εσύ να φτιάχνεις κλώνους και να ζητιανεύεις για τζάμπα γαμήσια με αντάλλαγμα καλή κριτική...τσάρκα μην τού λες τέτοια αυτός δεν ξέρει από τέτοια,, όλοι μέρα πάνω από ένα λάπτοπ είναι,και γράφει μπούρδες, μην ασχολείσαι μαζί τού δεν βγάζεις άκρη
γουστάρω κλαμααααααααααΑυτες τις οι δυο μερες που ειμαι αθηνα ειναι απο τις ωραιοτερες που εχω περασει οσο αφορα αυτο που κανω
Ολα τα ραντεβου μου ηταν με πολυ καλα παιδια και περασα ομορφα
Η ""πρόστυχη φωτο" απο τα λουλουδια που μου εφερε ενα γλυκο αγορι!
Παιρνουμε χρηματα μην ξεχνατε ειμαστε γηναικες
Καλο βραδυ
Χωρίς παρεξήγηση...χωρίς cim και anal...μάλλον δύο σκαλιά παρακάτω...Να γραψω δυο λογια για την εμπειρια μου με την Ελενα. Προκειται για πολυ ερωτικη γυναικα, ομορφη με καλο σωμα για την ηλικια της και πολυ ωραιο κωλο και στηθος. Στο σεξ τα πραγματα εναι ενα δυο σκαλια πανω απο τα ψευτοσερβις των call girl. Δινει ολο της τον εαυτο με ενα ερωτισμο και ενα παθος που δε συναντας ευκολα. Περα πολυ ωραια! Θα ηθελα μονο να περιποιηθει τον εαυτο της παραπανω. Εχει μικρα περιθωρια βελτιωσης εμφανισιακα. Στο σερβις τα σπαει!
Χωρίς παρεξήγηση...χωρίς cim και anal...μάλλον δύο σκαλιά παρακάτω...
εχεις πολυ θράσος τελικα κατηγορείς αλλα μέλη οταν εσυ ο ιδιος εισαι ψευτης οπως ειπωθηκε σε αλλο νημα και ζητας απο κοπελες τζαμπα συνευρέσεις με αντάλλαγμα καλες κριτικέςτσάρκα μην τού λες τέτοια αυτός δεν ξέρει από τέτοια,, όλοι μέρα πάνω από ένα λάπτοπ είναι,και γράφει μπούρδες, μην ασχολείσαι μαζί τού δεν βγάζεις άκρη
τασο,οποιαδηποτε αντιπαραθεση,οχι εδω!...μεσω πμ,λυνονται ολα.καλη συνεχεια.εχεις πολυ θράσος τελικα κατηγορείς αλλα μέλη οταν εσυ ο ιδιος εισαι ψευτης οπως ειπωθηκε σε αλλο νημα και ζητας απο κοπελες τζαμπα συνευρέσεις με αντάλλαγμα καλες κριτικές
.......τσάρκα μην τού λες τέτοια αυτός δεν ξέρει από τέτοια,, όλοι μέρα πάνω από ένα λάπτοπ είναι,και γράφει μπούρδες, μην ασχολείσαι μαζί τού δεν βγάζεις άκρη
αδερφε,θα παρακαλεσω,ψυχραιμια..........
..... Άγαπητέ μου φίλε ΝΤΟΥΣΚΟ..... Θές να παίξουμε την ζυγαριά ?????????????????????????
θα κάτσεις πάνω μου & εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου...........
...αδερφε,θα παρακαλεσω,ψυχραιμια...
καλημερα αμτζικο...,.....
..... ...
........ δεχτείτετο ώς φραστικό άστείο , & έκτός αύτου όμιλεί περί αύτών καθ΄ ύπερβολήν !!
Να γραψω δυο λογια για την εμπειρια μου με την Ελενα. Προκειται για πολυ ερωτικη γυναικα, ομορφη με καλο σωμα για την ηλικια της και πολυ ωραιο κωλο και στηθος. Στο σεξ τα πραγματα εναι ενα δυο σκαλια πανω απο τα ψευτοσερβις των call girl. Δινει ολο της τον εαυτο με ενα ερωτισμο και ενα παθος που δε συναντας ευκολα. Περα πολυ ωραια! Θα ηθελα μονο να περιποιηθει τον εαυτο της παραπανω. Εχει μικρα περιθωρια βελτιωσης εμφανισιακα. Στο σερβις τα σπαει!