maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
παλι καλα γιατι μεχρι προτεινος ειχε τα αλεξίπτωτα....μην τον στείλεις εκτος αν ειναι μονοκατοικία γιατι τωρα τελευταια απόκτησε καινούργιο σπορ τα ασανσερ ;)
παλι καλα γιατι μεχρι προτεινος ειχε τα αλεξίπτωτα....μην τον στείλεις εκτος αν ειναι μονοκατοικία γιατι τωρα τελευταια απόκτησε καινούργιο σπορ τα ασανσερ ;)
γιατι ρε με μενα?.....καλα κανε πρωτα ένα ραντεβού με τον γκουρου κ δεν θα το ξαναπούμε μετα
για να μαθεις να πηγενεις από της σκαλες.....γιατι ρε με μενα?.....
καλαααααα.ελενα ακους?...κλεισαμε?.....για να μαθεις να πηγενεις από της σκαλες.....
τωρα εχει αλλα χομπι ξηλωνει τα ασανσερ απο τα κοριτσια κοινως προικοθήραςπαλι καλα γιατι μεχρι προτεινος ειχε τα αλεξίπτωτα....
τι λες ρε?....εμενα με θελουν για το κορμι μου... :smoking:τωρα εχει αλλα χομπι ξηλωνει τα ασανσερ απο τα κοριτσια κοινως προικοθήρας
γαιδουρι ρε φιλε γαιδουριτωρα εχει αλλα χομπι ξηλωνει τα ασανσερ απο τα κοριτσια κοινως προικοθήρας
ξερω κ ένα με τον τοτο να στο πω?τι λες ρε?....εμενα με θελουν για το κορμι μου... :smoking:
Οχι οτι εισαι γκαντεμω,,,,,,,,,,,,,,Σημερα εκαψα δυο ατομα κιολας
Ο πρωτος μπερδεψα ενα ραντεβου το εστησα το παιδι 45 λεπτα στεναχωρήθηκα φερθηκα απαισια
Γυρισε πισω στο δικο σου χωρο δεν ειναι οπως σε ξενοδοχειο μπορει καποιος να αργησει μιση ωρα να κατσει πιο πολυ δεν μπορεις να τον διωξεις σε ενα ξενοδωχειο απλα φευγεις εσυ
Τλσπ φταιω νιωθω ασχημα δεν μου μηλισε ασχημα το παιδι ζητω σηγνωμη και δημοσια
Το δευτερο παιδι τρακαρε ο καημενος οταν ερχονταν να με δει και δεν λεει ψεματα οντως ακουγα στο τηλ σειρηνες ,φασαρια ειναι και γνωστος μου
οχι σε εμενα αυτα θα βγαλω την λιστα γκουρου στον αερα και μετα δεν σε σωνει ουτε η λιστα λαγκαρνττι λες ρε?....εμενα με θελουν για το κορμι μου... :smoking:
αστα φιλε με ολες ερωτευμενος τσιμπανε ;) παιρνη την προικα και μην τον ειδατε τον παναηγαιδουρι ρε φιλε γαιδουρι
κατσικοπόδαρη είσαι...?Σημερα εκαψα δυο ατομα κιολας
Ο πρωτος μπερδεψα ενα ραντεβου το εστησα το παιδι 45 λεπτα στεναχωρήθηκα φερθηκα απαισια
Γυρισε πισω στο δικο σου χωρο δεν ειναι οπως σε ξενοδοχειο μπορει καποιος να αργησει μιση ωρα να κατσει πιο πολυ δεν μπορεις να τον διωξεις σε ενα ξενοδωχειο απλα φευγεις εσυ
Τλσπ φταιω νιωθω ασχημα δεν μου μηλισε ασχημα το παιδι ζητω σηγνωμη και δημοσια
Το δευτερο παιδι τρακαρε ο καημενος οταν ερχονταν να με δει και δεν λεει ψεματα οντως ακουγα στο τηλ σειρηνες ,φασαρια ειναι και γνωστος μου
γιατι δεν λες την αληθεια,οτι ισχυει το αντιθετο?...αστα φιλε με ολες ερωτευμενος τσιμπανε ;) παιρνη την προικα και μην τον ειδατε τον παναη
ε ναι αυτο λεω χαϊβάνιαγιατι δεν λες την αληθεια,οτι ισχυει το αντιθετο?...
η ελενα αποχωρησε...ειδατε τι κανατε,το διωξατε το κοριτσι.
Υ.Γ.κανενα ευχαιλεο θα κανονιζει...
αυτό σε πείραξε...?Εδω ειμαι τι να πω ο αλλος με λεει κατσικοποδαρη!
θα ερθω εγω να κανουμε ευχελαιο,μαζι....Εδω ειμαι τι να πω ο αλλος με λεει κατσικοποδαρη!