spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
γιεεεεεεεεεε...ειδικα εσυ μολις φας το ασανσερ εξαφανιζολ
γιεεεεεεεεεε...ειδικα εσυ μολις φας το ασανσερ εξαφανιζολ
το αποτέλεσμα το ιδιο θα ειναιμε ledακι κυκλοφορείς...
το αποτέλεσμα το ιδιο θα ειναι
Καλο μηνα παιδια να περνατε καλα ολοι σας!
κουκλα βαλε πιο μικρο μέγεθος την αλιωση στις φωτο η απλα σβησε το προσωποΚαλο μηνα παιδια να περνατε καλα ολοι σας!
ποτε εγινες εσυ φωτογραφος,και δεν το ηξερα?....κουκλα βαλε πιο μικρο μέγεθος την αλιωση στις φωτο η απλα σβησε το προσωπο
για την ελενα μονο εναποτε εγινες εσυ φωτογραφος,και δεν το ηξερα?....
Υ.Γ.ελενα μην το ακους,εχει κακο σκοπο...
α ετσι?...για την ελενα μονο ενα
αλλα για σενα
Αν δεν βοηθουσε ο maik ομως φωτο δεν θα ανεβαζαποτε εγινες εσυ φωτογραφος,και δεν το ηξερα?....
Υ.Γ.ελενα μην το ακους,εχει κακο σκοπο...
α ναι?...οποτε οι γαμοι θα ειναι περρισοτεροι...Αν δεν βοηθουσε ο maik ομως φωτο δεν θα ανεβαζα
εσύ μυαλό δεν βάζεις...Αν δεν βοηθουσε ο maik ομως φωτο δεν θα ανεβαζα
έχω καλό μαγαζί για κουστούμια τιμή χώμα...α ναι?...οποτε οι γαμοι θα ειναι περρισοτεροι...
Υ.Γ.αντε μαικ,με την ευχη μου.
κουμπάρο έχουμε ...Με παιρνει να κανω αλλον εναν στην Λάρισα μια και καποιος ειπε οτι ειμαι απο εκει και εναν αθηνα
είμαι ρε είναι η γοητεια μουα ετσι?...
Υ.Γ.ελενα στο ξαναλεω...ΜΗΝ τον πιστευεις,εχει κακο σκοπο,και ειναι και αλητης,παλιοχαρακτηρας...
α ναι?...οποτε οι γαμοι θα ειναι περρισοτεροι...
Υ.Γ.αντε μαικ,με την ευχη μου.
ο γιατρος που παντρευτικε χαλκιδα τον ένα τον ειχε κρητη μεσολαβουσε θαλασσα εδώ εχουμε στεριαΜε παιρνει να κανω αλλον εναν στην Λάρισα μια και καποιος ειπε οτι ειμαι απο εκει και εναν αθηνα
την κουμπαρα σκαιφτεσαι παλι πουστη εεεεεεκουμπάρο έχουμε ...
γαμπρέ που είσαι ...ο γιατρος που παντρευτικε χαλκιδα τον ένα τον ειχε κρητη μεσολαβουσε θαλασσα εδώ εχουμε στερια