Ελενάρα σούπερ υπηρεσίες την έχω δοκιμάσει.Πολύ καλος χαρακτήρας και υπηρεσίες. Πρέπει να εισαι ευγενικός μαζί της και θα αισθανθεις οτι είσαι με την κοπέλα σου.
Τοιδιο ακριβως θα ελεγα και εγω
Γνωριζομαστε προ τριμηνου και εχουμε σηναντηθει πανω απο 2 φορες εχω κανει κριτικη πριν πω μια παρατηρηση
Μοιραια δεν θα προλαβω να απαντησω ακομα και σ αυτους
Τι δεν καταλαβαινεις και μιλας για ευγενεια?
Βγαινει το πρωι το κοριτσι λεει ειμαι φουλ μην χανετε το χρονο σας τις την λες ειναι σαν να λεειτο λεω εγω εχω 500μην δεν μπορω να απανταω σε ολα και να γαμιεμαι κιολας ειναι αδυνατο σηγνωμη παρε καμια αλλη δηλ και τις την ξαναλες
Εγω αυτη και το κατερινακι απο το μαμπα που ειναι καλο κοριτσι και αυτο με ξερουν τις παιρνω δεν το σηκωνουν παντα επειδη με εχουν στις επαφες θα με παρουν και αντε το κατερινακι δεν ειναι εκτεθειμενη τοσο καποια που εχει το τηλ της παντου παιρνει καθε πικραμενος
Λοιπον στο θεμα μας θα προσπαθισω να ειμαι αντικειμενικος
Μετριου αναστηματος αδυνατη κοκκινα μαλλια ως τους ομους
Σε υποδεχεται χαμογελαστη στην πορτα με κοντο φορεματακι η διαφανες νυχτικακι
Ευγενεστατη σε ρωταει αν θα παρεις κατι καθεστε στο σαλονι της στο πρωσοπο σημπαθιτικη βαζω ενα 7
Στηθος 2μιση με 3 σε καλη θεση για την ηλικια τις ρογες μεγαλες
Κοιλια χαλαρη με σημαδια το περιμενεις εχει γεννησει
Κολαρακι μικρο καλο δεν το δεινει καβλωνει αν την γλυφεις και βαζεις λιγο δαχτυλακι χυνει κιολας ετσι
Πιπα ποτε με χερι ποτε χωρις ποτε βαθια ποτε ρουφηχτα στο καβλι γλυφει τα μπαλακια σου
Φιλι βαθυ με γλωσσα αν εχεις δροσερη αναπνοη που λεει και η ιδια
Χυσιμο παντου εκτος απο στομα εγω την προλαβε στην αρχη το εκανε και αυτο με μεγαλη ευχαριστιση μετα το εκοψε γιατι φοβατε για την υγεια της
Αυτα τωρα για καθαριοτητα για αντρα στην ντουλαπα δεν χρειαζεται να πω κατι
Γενικα τιμιο κοριτσι υπακουη ανταποδιδει και ιδρωνει την φανελα ως το 90 αν περναει καλα και τριτη φορα πιστευω θα σε αφησει να τελειωσεις