Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.628
Καλημερα στο ομορφο κοριτσι.Είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς το πρωί και να συνειδητοποιείς πως ο Θεός σου έδωσε ακόμα μία μέρα να την ζήσεις και να έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις ότι δεν σου άρεσε στο χθες !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικο αγόρι !!Καλημερα στο ομορφο κοριτσι.
Για αυτο ζησε για το σημερα και ασε το μετα. Απολαυσε καθε στιγμη με παθος.
Να εχεις ενα υπεροχο τριημερο.
Το χθες ομως δεν το ξεχνας ευκολα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικο αγόρι !!
Ξέχασέ το χθες και ζήσε το αύριο !!
δεν το ξεχνας ποτέΤο χθες ομως δεν το ξεχνας ευκολα.
daskale απο οτι βλεπω τα περιοριστικα μετρα τα εγραψες στα παλαια τον υποδηματων σουΤο χθες ομως δεν το ξεχνας ευκολα.
εσυ σιγα μαρη μην κατουρηθεις επανω σουδεν το ξεχνας ποτέ
Εγω τι φταιω ???daskale απο οτι βλεπω τα περιοριστικα μετρα τα εγραψες στα παλαια τον υποδηματων σου
εσυ σιγα μαρη μην κατουρηθεις επανω σου
Ενεδωσες σε αυτό τον σάτυρο που παρενοχλεί σεξουαλικά μικρά αθώα κορίτσιαΕγω τι φταιω ???
Κύριε πρόεδρε αλήθεια σας το λέω δεν φταίω θέλω την επιείκεια σας Απλά είδα φως και μπήκα στο δωμάτιό του δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει !!Ενεδωσες σε αυτό τον σάτυρο που παρενοχλεί σεξουαλικά μικρά αθώα κορίτσια
τι θα πω τωρα στον γαμπρο @nothorny εγω του ειχα πει οτι εισαι ενα αθωο πλασματακι μαλλον θα του βαλω ενα τραγουδι να απαλυνω τις πληγες τουΚύριε πρόεδρε αλήθεια σας το λέω δεν φταίω θέλω την επιείκεια σας Απλά είδα φως και μπήκα στο δωμάτιό του δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει !!
Κυριε προεδρε μαλλον εχετε μπερδευτει.ΟΕνεδωσες σε αυτό τον σάτυρο που παρενοχλεί σεξουαλικά μικρά αθώα κορίτσια
daskale τελικα εισαι κρυφοπληγηΚυριε προεδρε μαλλον εχετε μπερδευτει.
Εμεις αθωα μαθηματα κανουμε. Τιποτα αλλο.
Ντυμενοι και εξ απιστασεως ασφαλειας.
Αλλα κοριτσα διπλα κανουν ασεμνες προξεις.
Εκει εγω δεν παω.
Κατάλαβα μάλλον δεν μπορούμεΧρώμα νυχιων επιτρέπεται να ρωτήσουμε ?
Εγω σε πιστευω αλλωστε καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Κύριε πρόεδρε αλήθεια σας το λέω δεν φταίω θέλω την επιείκεια σας Απλά είδα φως και μπήκα στο δωμάτιό του δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει !!
Χουβαρντάς σε αντίθεση με την νουνά .... Ο Πολυζώης ούτε σοκολάτες δεν πήρεΑν δεν μιλησεις σου δινω 30%
ΠινόκιοΕγώ ποτέ, κύριος εδώ! Ούτε γύρισα το βλέμμα μου!
Αφού πας για γάμο, είσαι σίγουρη... άρα ....Μονοπετρα ??
Σε μένα ούτε μία τσίχλα δεν έχει πάρει ακομα !!!
Δεν πειράζει καλά κάνεις και δεν μου λες αν είμαι τόσο περίεργος να κλείσω ραντεβού να το δω από κοντά το χρώμα σωστηΚατάλαβα μάλλον δεν μπορούμε