nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Και εγω μωρό μου! Με κορίτσια θα πάω!!!Εγω παλι δεν θα ερθω καθολου σπιτι θα παω για ποτο με τα κοριτσια !!
Και εγω μωρό μου! Με κορίτσια θα πάω!!!Εγω παλι δεν θα ερθω καθολου σπιτι θα παω για ποτο με τα κοριτσια !!
Μονη σε διπλο κρεβατι δεν μπορω να κλεισω ματι........Να πάτε για ύπνο να με αφήσετε μοναχουλα μου !!
Σήμερα θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μαξιλάρι μου....οπως καθε βραδυ
Έλα να με ζεστάνεις μωράκι μου !!Μονη σε διπλο κρεβατι δεν μπορω να κλεισω ματι........
Εδω μεσα γινονται Σοδομα και Γομορα !!!!Έλα να με ζεστάνεις μωράκι μου !!
Με μεγαλη μου χαρα και το ξερεις αλλωστεΈλα να με ζεστάνεις μωράκι μου !!
Γι' αυτο τα βαψες τα μαλλια σου ξανθα ??
Ναι ειμαι το κοριτσι με τα ξανθα μυαλά !!Γι' αυτο τα βαψες τα μαλλια σου ξανθα ??
Με τα κοντα ξανθα μαλλια τωρα που τα εκοψες οπως μας ειπες.Ναι ειμαι το κοριτσι με τα ξανθα μυαλά !!
Ελα ,κομπλιμαν θελεις τωρα , οτι τους παιζεις ολους στα δαχτυλα.Ναι ειμαι το κοριτσι με τα ξανθα μυαλά !!
Στα ζαρια θα τους παιξω να βγαλω κανενα ευρουλακι !!Ελα ,κομπλιμαν θελεις τωρα , οτι τους παιζεις ολους στα δαχτυλα.
Ασ αναλαβει ο Nothorny η ο Teacher. Εγω θα φυγω τωρα , να βγαλω εναν πελατη εξω , και αμα εισαι ξυπνια 3 η ωρα θα σου πω καληνυχτα
Εγω λεω να παιξουμε στριπ ποκερ να παρουμε και ματιΣτα ζαρια θα τους παιξω να βγαλω κανενα ευρουλακι !!
Ok δέχομαι θα παίξουμε πόκερ και όποιος χάσει θα βγάλει και μία φώτο στο site ή εγώ ή εσύ........Εγω λεω να παιξουμε στριπ ποκερ να παρουμε και ματι
Αδερφέ και εγω μεσα... μ'αρεσουν αυτά!Εγω λεω να παιξουμε στριπ ποκερ να παρουμε και ματι
Αστο άκυρο, δεν παίζω... μόλις με δουν , καμιά δεν θα δεχτεί το μονόπετρο...Ok δέχομαι θα παίξουμε πόκερ και όποιος χάσει θα βγάλει και μία φώτο στο site ή εγώ ή εσύ........
Παμε να βγαλω το θανατηφορο κορμι στην φορα.Ok δέχομαι θα παίξουμε πόκερ και όποιος χάσει θα βγάλει και μία φώτο στο site ή εγώ ή εσύ........
καλημέρα Έλενα μου!Καλο βραδυ με ονειρα ομορφα !!