πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.532
- Πόντοι
- 12.056
το μονο που δεν με εχει βαλει να κανωΣτο τέλος θα νομίζω ότι σε έχει βάλει η Μενεγακη να με τυλίξεις για χάρη της!
το μονο που δεν με εχει βαλει να κανωΣτο τέλος θα νομίζω ότι σε έχει βάλει η Μενεγακη να με τυλίξεις για χάρη της!
Πολυζώη να και η απόδειξη. Πρόσφατα ελευθερωθείς, αναμένει το χαρτί, και ξεσαλώνει...Φίλε ακόμα παντρεμένος είμαι, διαζύγιο δεν έχω πάρει ακόμα.
Φίλε σε ευχαριστώ... προφανώς και είναι όπως τα είπες.. οι χωρισμοί είναι δύσκολοι γιαυτο ξεσαλωσα... ακόμα μαζί μένουμε και δεν είμαι 100% free...μόλις γίνει και η μετακόμιση, εκεί να δεις τι έχει να γίνει...Πολυζώη να και η απόδειξη. Πρόσφατα ελευθερωθείς, αναμένει το χαρτί, και ξεσαλώνει...
Να το χαρείς, να ηρεμήσεις, και μετά εν ηρεμία βλέπεις τι θα κάνεις στην ζωή σου.... Μην λες τώρα μεγάλες κουβέντες.
Ρώτα και τους παλαιότερους....
Αφού η κατάσταση χάλασε, κοίτα να τελειώσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα και ήρεμα. Μετά κάνε οτι θέλεις.Φίλε σε ευχαριστώ... προφανώς και είναι όπως τα είπες.. οι χωρισμοί είναι δύσκολοι γιαυτο ξεσαλωσα... ακόμα μαζί μένουμε και δεν είμαι 100% free...μόλις γίνει και η μετακόμιση, εκεί να δεις τι έχει να γίνει...
![]()
να κανεις εισαγωγη σε μονοπετρα γιατι δεν θα μπορει να σε καλυψη η εγχωρια αγοραΦίλε σε ευχαριστώ... προφανώς και είναι όπως τα είπες.. οι χωρισμοί είναι δύσκολοι γιαυτο ξεσαλωσα... ακόμα μαζί μένουμε και δεν είμαι 100% free...μόλις γίνει και η μετακόμιση, εκεί να δεις τι έχει να γίνει...
![]()
Το εχω σκεφτεί, ψάχνω επενδυτή. Ψήνεσαι? Οι δουλειές θα πάνε περίφημα!να κανεις εισαγωγη σε μονοπετρα γιατι δεν θα μπορει να σε καλυψη η εγχωρια αγορα
εγω φιλε επενδυω μονο σε ριχταδικαΤο εχω σκεφτεί, ψάχνω επενδυτή. Ψήνεσαι? Οι δουλειές θα πάνε περίφημα!
Φιλε, ακριβώς γιαυτο τα εχω τα μονοπετρα... για να τους ριχνομαι .. για ριχταδικη δουλειά!εγω φιλε επενδυω μονο σε ριχταδικα![]()
Ακόμα να φέρετε τα λύτρα ??Φιλε, ακριβώς γιαυτο τα εχω τα μονοπετρα... για να τους ριχνομαι .. για ριχταδικη δουλειά!
Τωρα φορτωνω την νταλικα και εφτασα να σε ελευθερωσω.Ακόμα να φέρετε τα λύτρα ??
Που ειναι τα γλυκά ??![]()
ΜωροΤωρα φορτωνω την νταλικα και εφτασα να σε ελευθερωσω.
Εχω και φρεσκα γλυκα. Μολις βγηκαν.
![]()
Τι γλυκά σαρεσουν δεν λες... καποιος ρώτησε, δεν απάντησες..Ακόμα να φέρετε τα λύτρα ??
Που ειναι τα γλυκά ??![]()
Μου εσκασε τα λαστιχα απο την νταλικα και εστησε μπλοκο στον δρομο.Μωρομου μονο εσυ θα με σωσεις οι αλλοι ουτε που νοιαστηκαν !!
Καλα ο πολυζωηςικανο τον εχω να τους παρακαλεσει νσ με κρατησουν κι αλλο δωροδοκώντας τους με σοκολάτες!!
Η αγάπη άργησε μία μέρα !!Μου εσκασε τα λαστιχα απο την νταλικα και εστησε μπλοκο στον δρομο.
Αλλα η αγαπη παντα βρισκει τον δρομο
![]()
Όλα τα γλυκά μου αρέσουν δεν έχω θέμα !!Τι γλυκά σαρεσουν δεν λες... καποιος ρώτησε, δεν απάντησες..
Προφιτερολ τα σπάει.. εκμεκ ετσι κ έτσι..Όλα τα γλυκά μου αρέσουν δεν έχω θέμα !!
Οι αδυναμίες μου είναι το προφιτερόλΚΑΙ
το εκμέκ !!
Πολυζώη να και η απόδειξη. Πρόσφατα ελευθερωθείς, αναμένει το χαρτί, και ξεσαλώνει...
Να το χαρείς, να ηρεμήσεις, και μετά εν ηρεμία βλέπεις τι θα κάνεις στην ζωή σου.... Μην λες τώρα μεγάλες κουβέντες.
Ρώτα και τους παλαιότερους....
Σωστες κουβεντες. Προεχει η ψυχολογικη αναταση και μετα η σεξουαλικη !!!Φίλε σε ευχαριστώ... προφανώς και είναι όπως τα είπες.. οι χωρισμοί είναι δύσκολοι γιαυτο ξεσαλωσα... ακόμα μαζί μένουμε και δεν είμαι 100% free...μόλις γίνει και η μετακόμιση, εκεί να δεις τι έχει να γίνει...
![]()
Ουτε μια μερα δεν εμεινες ελευθερη ? Εγω ηξερα στις 9 του μακαριτη αλλος μπαινει μες στο σπιτιΗ αγάπη άργησε μία μέρα !!
Προτιμω εκμεκ !!Προφιτερολ τα σπάει.. εκμεκ ετσι κ έτσι..
Τα γλυκά είναι απόλαυση αλήθεια ειναι αυτό. Έχω την λύση όμως και σε αυτό. Θα κάνουμε σεξακι και θα σε ταΐζω εκμεκ ταυτόχρονα! Χαμουλης θα γίνει!!Προτιμω εκμεκ !!
Ακου να γελασεις ........
Είμαι σε ένα ραντεβού μου είχε φέρει ο κύριος γλυκά και όταν τελείωσε το ραντεβού και πήγε να κάνει μπάνιο εγώ στο δωμάτιο άρχισα να δοκιμάζω τα γλυκά και άρχισα να μουγκρίζω ...μμμμμμ
Καλά ρε Έλενα μου λέει το παιδί τι απόλαυση είναι αυτή μόλις έφαγες το γλυκό ούτε οταν κάναμε έρωτα δεν βογγαγες ετσι .....χαχαχαχαχα
Ξεραθηκαμε στα γελια και οι 2 !!