Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.162
Ειναι απαραδεκτη !!πες τα να τα βλεπει η νηματοθετρια που το εχει κανει εδω μεσα κατηχητικο
Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα την ξανατιμησω σε ραντεβου η στο νημα της !!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ειναι απαραδεκτη !!πες τα να τα βλεπει η νηματοθετρια που το εχει κανει εδω μεσα κατηχητικο
Ναι αλλά είπες οτι φεύγεις. Να το ανακαλέσειςΕχω εθιστει !!
Χωρις εσας δεν μπορω θα με διωχνετε και δεν θα φευγω εξω απο την πορτα σας θα κλαιω !!
![]()
Εφυγα μεχρι να ξαναερθω !!Ναι αλλά είπες οτι φεύγεις. Να το ανακαλέσεις
![]()
Η ποινή με την επιστροφήΕφυγα μεχρι να ξαναερθω !!
![]()
Η τιμωρία μου θα είναι να μη μου ξανά δώσετε γλυκό !!Η ποινή με την επιστροφή![]()
Μπα και απο πότε ο ένοχος αποφασίζει την τιμωρία?? Θα γίνει μια 3μελής επιτροπή (πολυζώης , bill και εγώ) και θα αποφασίσουμε. Αν δεν μπορούμε , θα καλέσουμε και άλλους...Η τιμωρία μου θα είναι να μη μου ξανά δώσετε γλυκό !!
αν ειναι για επιτροπη φωναζε τον πολ τον ευμορφιδη απο τους dragons ...... εγω για κανα τσιπουρο με τιποτα μεζεδες ευχαριστως να συμμετεχωΜπα και απο πότε ο ένοχος αποφασίζει την τιμωρία?? Θα γίνει μια 3μελής επιτροπή (πολυζώης , bill και εγώ) και θα αποφασίσουμε. Αν δεν μπορούμε , θα καλέσουμε και άλλους...
Σιγά μην μείνουμε στο γλυκό. Να είσαι σίγουρη οτι θα παίξει και αύξηση γυμναστηρίου (έχεις καιρό να το αναφέρεις)
Ωχχχχ !!Μπα και απο πότε ο ένοχος αποφασίζει την τιμωρία?? Θα γίνει μια 3μελής επιτροπή (πολυζώης , bill και εγώ) και θα αποφασίσουμε. Αν δεν μπορούμε , θα καλέσουμε και άλλους...
Σιγά μην μείνουμε στο γλυκό. Να είσαι σίγουρη οτι θα παίξει και αύξηση γυμναστηρίου (έχεις καιρό να το αναφέρεις)
ενα μνημοσυνο ρε νουνα δεν του εκανεςΩχχχχ !!
Μου θύμισες τον γυμναστή πόνεσε η καρδιά μου τώρα !!
Δεν τον αντεχωωωωωω !!
![]()
Θα ερθει και η σειρα του !ενα μνημοσυνο ρε νουνα δεν του εκανες![]()
πεινασα παω να παρω μια αγελαδιτσαΘα ερθει και η σειρα του !
Η ελενα μπλοκα αργει αλλα δεν αλλησμονει !!![]()
καλησπερα αυτη εισαι ελενα?
Δυστυχώς δεν τον χώνει εκεί που ήθελε...πεινασα παω να παρω μια αγελαδιτσανα κανω και τζιρο στο φιλο μας τον @pablo stamos
ο γαμπρος χαθηκεκαπου θα τον χωνει
![]()
Αν γενικώς τον χώνεις , και ας είναι 100% εκεί που θέλεις, καλά είναι.Δυστυχώς δεν τον χώνει εκεί που ήθελε...
Εσένα θέλω. Τον πολ τον αφήνω για άλλες δουλειές....αν ειναι για επιτροπη φωναζε τον πολ τον ευμορφιδη απο τους dragons ...... εγω για κανα τσιπουρο με τιποτα μεζεδες ευχαριστως να συμμετεχω![]()
παντως στην αγγελια δεν ειμαι εγωΔυστυχώς δεν τον χώνει εκεί που ήθελε...
Όχι δεν είμαι δουλειά σήμερα.. αλλά κάτι ήθελα καλό, πολύ καλό και δεν έκατσε και γάμα τα... απλά θα ικανοποιήσω τις ανάγκες μου σήμερα..Αν γενικώς τον χώνεις , και ας είναι 100% εκεί που θέλεις, καλά είναι.
Τέτοια ΄ώρα , το θέμα είναι να μην στον ΄χώνουν. Εννοώ δουλειά...
Η τιμωρία μου θα είναι να μη μου ξανά δώσετε γλυκό !!
Δικος μου εισαι,έχει και λιακάδα σημερα,ότι πρέπει για τσιπουρα παρα θιν αλός !!αν ειναι για επιτροπη φωναζε τον πολ τον ευμορφιδη απο τους dragons ...... εγω για κανα τσιπουρο με τιποτα μεζεδες ευχαριστως να συμμετεχω![]()
Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορώ να σκεφτω για εσενα, είναι να σε βυθίσω σε μια μπανιέρα γεμάτη ροδοπέταλα!Η τιμωρία μου θα είναι να μη μου ξανά δώσετε γλυκό !!
ΟΧΙΙΙΙ!θυμωσα και φευγω !!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ......![]()
Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορώ να σκεφτω για εσενα, είναι να σε βυθίσω σε μια μπανιέρα γεμάτη ροδοπέταλα!