pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Αυτή την περίοδο τις χρησιμοποιώ στα ιδιαίτερα και δεν περισσεύουνκρεμουλα δεν βλεπω να βγαζειςεχεις καταντησει σαν τον μαγο που βγαζει κουνελια απο το καπελο
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αυτή την περίοδο τις χρησιμοποιώ στα ιδιαίτερα και δεν περισσεύουνκρεμουλα δεν βλεπω να βγαζειςεχεις καταντησει σαν τον μαγο που βγαζει κουνελια απο το καπελο
![]()
Καποια στιγμη θα γινει και αυτο !!@Έλενα καμία φωτογραφία με την Άννα 590 θα ανεβάσεις;;;
Δεν χρειάζεται να είστε γυμνές, όχι ότι θα μας χαλάσει, μπορεί να είστε και για καφέ!!!
αλατι μην βαλεις πολυ εχω χοληστερινηΚαποια στιγμη θα γινει και αυτο !!
Αγάλι αγάλι το φιλί για να χει νοστιμάδα !!
![]()
Το παιζω δυσκολη !αλατι μην βαλεις πολυ εχω χοληστερινη
σαράβαλο εισαι ρε πουστηαλατι μην βαλεις πολυ εχω χοληστερινη
το παιζωσαράβαλο εισαι ρε πουστη
για νοσοκόμα είσαι .. μου θες και περιπετειες παναθεμα σετο παιζωγια να με αγαπανε πιο πολυ
![]()
Καλημέρα. Καλή η αναμονή , αλλά προσοχή, γιατί αν είναι μεγάλη, καίγεται!!!!Καποια στιγμη θα γινει και αυτο !!
Αγάλι αγάλι το φιλί για να χει νοστιμάδα !!
![]()
λυκοπουλο ειμαι ακομη ρεεεεεεεεεεεεεεεγια νοσοκόμα είσαι .. μου θες και περιπετειες παναθεμα σε
Εμένα πάντως δεν με πειράζει που έχεις χοληστερίνη!!το παιζωγια να με αγαπανε πιο πολυ
![]()
μολις θυμηθηκα οτι δεν εσβησα τα φωτα στο σπιτι μου στην μαλαισια φευγωωωωωωωωωΕμένα πάντως δεν με πειράζει που έχεις χοληστερίνη!!
Άμα είχες και ζάχαρο σε παντρευόμουνα !!
![]()
Όπου και να πας θα σε βρωμολις θυμηθηκα οτι δεν εσβησα τα φωτα στο σπιτι μου στην μαλαισια φευγωωωωωωωωω
Όπου και να πας θα σε βρωδεν μου γλιτώνεις !!
πες τα να τα βλεπει η νηματοθετρια που το εχει κανει εδω μεσα κατηχητικοΘα διαμαρτυρηθω !
Αυτό δεν είναι νήμα...
Ποιήματα Έχε μπαράκι ντισκοτέκ το έχουμε κάνει επιτάφιο το έχουμε κάνει!!
Μονο γυμνες φωτο δεν εχει !!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!
θυμωσα και φευγω !!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ......![]()
Θα διαμαρτυρηθω !
Αυτό δεν είναι νήμα...
Ποιήματα Έχε μπαράκι ντισκοτέκ το έχουμε κάνει επιτάφιο το έχουμε κάνει!!
Μονο γυμνες φωτο δεν εχει !!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!
θυμωσα και φευγω !!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ......
Εχω εθιστει !!Α΄ντε, καλά να περάσεις μέχρι να γυρίσεις. Βρε που πας χωρίς εμάς. Μπορείς???