πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.701
- Πόντοι
- 12.056
Πορτοκαλαδες μπλέΌντως τωρα ή κάνεις πλάκα? Και αν ναι, τι ποτά?
Πορτοκαλαδες μπλέΌντως τωρα ή κάνεις πλάκα? Και αν ναι, τι ποτά?
Πέρα από την πλάκα, προσέξτε τα ενεργειακά γιατι κάνουν κακό στην καρδιά... εγω δεν έχω θέμα γιατί δεν έχω, μου την έχει κλέψει η Έλενα!! (Πάω να το σωσω για πολλοστή Φορά!!)Τα κανονικα η τα ενεργειακα;
Ένα μόνο θα σου πω πριν δύο χρόνια ηπια ένα ποτήρι βότκα και έκανα τρεις μέρες να συνέλθω !!Όντως τωρα ή κάνεις πλάκα? Και αν ναι, τι ποτά?
Πορτοκαλαδες μπλέ
Μικρό και αμόλυντο είναι μωρέ!!Ένα μόνο θα σου πω πριν δύο χρόνια ηπια ένα ποτήρι βότκα και έκανα τρεις μέρες να συνέλθω !!
......η αλήθεια είναι ότι το ποτό δεν μου αρέσει καθόλου ποτέ δεν μου άρεσε άλλωστε είμαι του γλυκού και του φαγητού εγώ !!
Πώς τα λες έτσι ρε πουστη ... Στον πρόλογο είσαι μανούλαΠέρα από την πλάκα, προσέξτε τα ενεργειακά γιατι κάνουν κακό στην καρδιά... εγω δεν έχω θέμα γιατί δεν έχω, μου την έχει κλέψει η Έλενα!! (Πάω να το σωσω για πολλοστή Φορά!!)
Ναι μωρέ... Ακου εκεί βότκα.. Μόνο λικεράκια που είναι και γλυκά ποτά..Ένα μόνο θα σου πω πριν δύο χρόνια ηπια ένα ποτήρι βότκα και έκανα τρεις μέρες να συνέλθω !!
......η αλήθεια είναι ότι το ποτό δεν μου αρέσει καθόλου ποτέ δεν μου άρεσε άλλωστε είμαι του γλυκού και του φαγητού εγώ !!
Ένα μόνο θα σου πω πριν δύο χρόνια ηπια ένα ποτήρι βότκα και έκανα τρεις μέρες να συνέλθω !!
Σωστά ενώ η 110 είναι του ΠαρθεναγωγείουΑυτες ειναι το σημα κατατεθεν καθε μπουρδελιαρη!
Σωστά ενώ η 110 είναι του Παρθεναγωγείου
Η θα τον σκοτώσει και θα αλλάξει δικηγοροΜεχρι να συναντησει τον nothorny!
Θα αλλαξει σχολειο. Χαχαχα!
Η θα τον σκοτώσει και θα αλλάξει δικηγορο
Σαρδέλα ξαδέλφια είσαι με τον υποσχεσακια?? Τον ίδιο παραμύθι λέτεΗ γυναικα δεν χρειαζεται ποτο για να μεθυσει εναν αντρα.
Αρκει η παρουσια της!
Φόρεσε ένα καπέλο και ελα μετά να μου το βγάλεις!Πώς τα λες έτσι ρε πουστη ... Στον πρόλογο είσαι μανούλα
Σαρδέλα ξαδέλφια είσαι με τον υποσχεσακια?? Τον ίδιο παραμύθι λέτε
Γιατί τι σχέση έχω εγώ με εσέναΦόρεσε ένα καπέλο και ελα μετά να μου το βγάλεις!
Αυτά, αν πιεις μεγάλη ποσότητα, σε στέλνουν αδιάβαστο...Ναι μωρέ... Ακου εκεί βότκα.. Μόνο λικεράκια που είναι και γλυκά ποτά..
Ρε ότι μου βγάζεις το καπέλο εννοώ! Φτιάξε καφέ, που ξενυχταγες παλι??Γιατί τι σχέση έχω εγώ με εσένα
Επινα χθες τα ποτακια μουΡε ότι μου βγάζεις το καπέλο εννοώ! Φτιάξε καφέ, που ξενυχταγες παλι??