Διαγραμμένο μέλος 182370
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα Έλενα όνειρο μου να βρεθούμε μαζί και με Άννα 590 οι τρεις μας! Φιλιά πολλα
Καλημέρα με μεγαλη μας,χαρα !!Καλημέρα Έλενα όνειρο μου να βρεθούμε μαζί και με Άννα 590 οι τρεις μας! Φιλιά πολλα
Συγνώμη αλλά δεν σε πιστεύω ότι δεν φλερτάρειςΦοβάμαι να έρθω μήπως δεν αντισταθώ και με ρίξεις στο κρεβάτι πάλι... (ΔΕΝ φλερτάρω πλέον, βαρέθηκα!!)
![]()
Ρωτα τον Αρτεμη Ματσα τον @πολυζωης , αυτός τα ξέρει όλα γιατι με παρακολουθεί!! Ούτως ή άλλως δεν ειχα και πολύ ελεύθερο χρόνο τελευταία... εντάξει, εχθες που ήμουν σε εκδήλωση της εταιρίας έπαιξα με 1 γκομενακι αλλά δεν μετράει αυτό!!Συγνώμη αλλά δεν σε πιστεύω ότι δεν φλερτάρεις.....Απόδειξέ το μου !
Έλα ρε συ.. δεν το είχαμε καταλάβει καθόλου..Καλημέρα με μεγαλη μας,χαρα !!
Η αννα ειναι ιδιαιτερο κοριτσι θα την λατρεψεις !!
Υ..Γ..... έχετε καταλάβει όλοι ότι της εχω τρομερή αδυναμία !
Καλησπέρα αγόρι !!Καλησπέρα και καλή Κυριακή στην Έλενα και σε όλους/ες![]()
Ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Στην ηλικία μου πιά όχι....Αυτοί που είναι εναντίον είναι πού κάνει κρα ο κωλος τους
Καλησπέρα Μήτσο μου !!Αν και μεσημέριασε, την καλημέρα μου στο κορίτσι.
Νάσαι καλά και καλά να περνάς..
Όσο για τα πράγματα του nothorny που έχει αφήσει σπίτι, βάλτου διορία να τα πάρει και μετά τα πετάς στο υπόγειο.. Ξέρεις εσύ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Στην ηλικία μου πιά όχι....
Είσαι υπό στενή παρακολούθηση γιατί είσαι πολύ μεγάλο λαμόγιοοοοοοο...μόνο στην Αφροδίτη της Μήλου δεν έχεις δώσει μονοπετροΡωτα τον Αρτεμη Ματσα τον @πολυζωης , αυτός τα ξέρει όλα γιατι με παρακολουθεί!! Ούτως ή άλλως δεν ειχα και πολύ ελεύθερο χρόνο τελευταία... εντάξει, εχθες που ήμουν σε εκδήλωση της εταιρίας έπαιξα με 1 γκομενακι αλλά δεν μετράει αυτό!!
![]()
Είσαι υπό στενή παρακολούθηση γιατί είσαι πολύ μεγάλο λαμόγιοοοοοοο...μόνο στην Αφροδίτη της Μήλου δεν έχεις δώσει μονοπετρο
Επειδή την φάση του τραγουδιού που ποσταρες την πέρασα πριν 15 έτη και με έχει σημαδεψει... είναι τοπ! Δες και λίγο σε πιο λαίκο εδω τραγουδαρα, από Αντζυ σε πάω Άντζελα... για πολύ πιωμα όμως... εκεί γύρω στις 5 τα ξημερώματα..
Πήγα ρε συ το καλοκαίρι, αλλά είχε πάει σεζόν Μύκονο μου είπαν! Δεν την βρήκα!Είσαι υπό στενή παρακολούθηση γιατί είσαι πολύ μεγάλο λαμόγιοοοοοοο...μόνο στην Αφροδίτη της Μήλου δεν έχεις δώσει μονοπετρο
Επειδή την φάση του τραγουδιού που ποσταρες την πέρασα πριν 15 έτη και με έχει σημαδεψει... είναι τοπ! Δες και λίγο σε πιο λαίκο εδω τραγουδαρα, από Αντζυ σε πάω Άντζελα... για πολύ πιωμα όμως... εκεί γύρω στις 5 τα ξημερώματα..
Εχει πολλά με τέτοιο θέμα... και πολύ πιο light...
Η κομματαρα για παραλληλη σχεση ειναι του αρχοντα!
Παμε να πιουμε τα ποτα μας να ξεσκασουμε !!Επειδή την φάση του τραγουδιού που ποσταρες την πέρασα πριν 15 έτη και με έχει σημαδεψει... είναι τοπ! Δες και λίγο σε πιο λαίκο εδω τραγουδαρα, από Αντζυ σε πάω Άντζελα... για πολύ πιωμα όμως... εκεί γύρω στις 5 τα ξημερώματα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγα ρε συ το καλοκαίρι, αλλά είχε πάει σεζόν Μύκονο μου είπαν! Δεν την βρήκα!
Παμε να πιουμε τα ποτα μας να ξεσκασουμε !!
Μέχρι πόσα ποτά αντέχεις ??