billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.583
- Πόντοι
- 5.956
το καλύτερο για το πρόσωπο,άσπρη κρεμουλα από δύο δότες, ένα δεξιά και ένα αριστερά!Κρεμα ασπρη θελω και εγω !
![]()
το καλύτερο για το πρόσωπο,άσπρη κρεμουλα από δύο δότες, ένα δεξιά και ένα αριστερά!Κρεμα ασπρη θελω και εγω !
![]()
Και στην μεση μια βρυσουλα !!το καλύτερο για το πρόσωπο,άσπρη κρεμουλα από δύο δότες, ένα δεξιά και ένα αριστερά!
Ααα,θέλεις και στη μέση?Και στην μεση μια βρυσουλα !!
![]()
Και τεταρτο και πεμπτο !!Ααα,θέλεις και στη μέση?
Ε τότε να καλέσουμε και τεταρτον στην παρεα!!
τώρα που το σκέφτομαι μια χαρά γίνεται, τεσσερεις και μόνη σου!!Και τεταρτο και πεμπτο !!
Καλη διαθεση και ορεξη για παιχνιδι να υπαρχει !!
![]()
Πες μου ωρα και χοτελ !!τώρα που το σκέφτομαι μια χαρά γίνεται, τεσσερεις και μόνη σου!!
τι λες?
άσε που θα βγεις με πρόσωπο
εικοσαχρονης!
![]()
Και τεταρτο και πεμπτο !!
Καλη διαθεση και ορεξη για παιχνιδι να υπαρχει !!
![]()
σου στέλνω viberΠες μου ωρα και χοτελ !!
Ερχομαιιιιι !
![]()
για βολλευ δωματίου!Για μπασκετακι θα πατε;
Χαχαχα!
για βολλευ δωματίου!
Η διαδικασία και οι λεπτομέρειες θα κάνονιστουν επί τόπου!Στα ποσα σετ;
Διαιτητης θα υπαρχει;
Η διαδικασία και οι λεπτομέρειες θα κάνονιστουν επί τόπου!
μαζί σου αλλα αντε να βρεις τζακούζι να μας χωρέσει!Θα προτιμουσα πολο για να πω την αληθεια.
Εκει εχω ξεκαθαρο πλεονεκτημα. Χαχαχα!
μαζί σου αλλα αντε να βρεις τζακούζι να μας χωρέσει!
Και εσυ απο χωριο τελικα. Σε ειχα για πιο high society.και δεν προλαβαίνω ούτε να γελάσω ρε γαμωτο,από το πρωί τρέχω με τα γελάδια και τις κότες!!!
Εσύ θα βολεύτειτε στο τζακουζι και εγώ με την 110μαζί σου αλλα αντε να βρεις τζακούζι να μας χωρέσει!
Για το σαπουνι μην σκυψουν ομωςΕσύ θα βολεύτειτε στο τζακουζι και εγώ με την 110
Για το σαπουνι μην σκυψουν ομως
Αν και στην αρχή είχες πει οτι πας για γαμο (αν δεν κάνω λάθος) , τελικά αποσύρθηκες.Βρε Μήτσο ειχα την αίσθηση ότι εσύ παντρευεσαι.. άλλωστε, σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει... επίσης, όποιος έχει καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...για να μην αναφέρω το δις εξαμαρτείν... μακρυά από μας αγόρι μου τέτοια πράματα!