Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.216
νουνα την ψωνισες και εσυ
Φίλε μου καλέ, ρώτα οποιαν θες από τα κορίτσια και θα δεις ότι είμαι Κύριος. Αλλά να' ταν η ζήλια ψώρα...μου αρεσει που εκανες αναφορα περι ταναςλαμογιο ε λαμογιο
υπαρχει μεγαλυτερη τανα απο του λογου σου
![]()
Ναι πριν λιγο ψωνισα 3 κιλα πατατες και λιγες ντοματες !!νουνα την ψωνισες και εσυκριμα
![]()
Αγάπη μου εσύ!!!Την καρδιά μου στην έχω χαρίσει εδώ και χρόνια !!
![]()
εννοειτε αφου σκας με το μονοπετρο στα χερια εεεΦίλε μου καλέ, ρώτα οποιαν θες από τα κορίτσια και θα δεις ότι είμαι Κύριος. Αλλά να' ταν η ζήλια ψώρα...
![]()
Κοτρώνα, όχι αστεία όμως...εννοειτε αφου σκας με το μονοπετρο στα χερια εεε![]()
Ο μελλοντικός μας σύζυγος μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ θα μπορούσε να είναι !!Φίλε μου καλέ, ρώτα οποιαν θες από τα κορίτσια και θα δεις ότι είμαι Κύριος. Αλλά να' ταν η ζήλια ψώρα...
![]()
ωραια θα τηγανισεις πατατουλεςΝαι πριν λιγο ψωνισα 3 κιλα πατατες και λιγες ντοματες !!
![]()
Αυτό το "μας" πολύ μου άρεσε... μακάρι να σκεφτοντουσαν όλες έτσι... η αγκαλιά μου χωράει πολλές!!!Ο μελλοντικός μας σύζυγος μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ θα μπορούσε να είναι !!
Και επειδή σήμερα σε αδίκησα πάρε ένα λουλουδάκι![]()
καταλαβα ολες οι μπουμπουδες θα τον παντρευτειταιΟ μελλοντικός μας σύζυγος μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ θα μπορούσε να είναι !!
Και επειδή σήμερα σε αδίκησα πάρε ένα λουλουδάκι![]()
Εσυ εισαι η βασιλισα της καρδιας μας. Για παντα.
Είχα κάτι συναντήσεις για την γαμήλια δεξίωση. Ξέρεις τω΄ρα, πόσοι θα είναι , πόσο στοιχίζει, τι θα φάνε, τι μουσική θα έχει...Μήτσο που πήγες χθες? Και με ποιον κυρίως .... @πολυζωης , εγω θα τα ρωτάω αυτά?
το ασχημο ξερεις ποιο ηταν φιλτατε δασκαλε να ηταν καμια που την εχει ψωνισει και να μας το παιζει οτι εχει καταγωγη και καλα..... δεν ξερουν καποιοι πως τις ημερες μας η απλοτητα μετραει ...... χορτασαμε σε αυτη την χωρα απο μαγκια κλανια και εξατμισηΕσυ εισαι η βασιλισα της καρδιας μας. Για παντα.
Βρε Μήτσο ειχα την αίσθηση ότι εσύ παντρευεσαι.. άλλωστε, σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει... επίσης, όποιος έχει καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...για να μην αναφέρω το δις εξαμαρτείν... μακρυά από μας αγόρι μου τέτοια πράματα!Είχα κάτι συναντήσεις για την γαμήλια δεξίωση. Ξέρεις τω΄ρα, πόσοι θα είναι , πόσο στοιχίζει, τι θα φάνε, τι μουσική θα έχει...
Ενα κορίτσι δίνουμε στον nothorny , να μην το φροντίσουμε!!!!
Όταν συμφωνήσουμε , θα σου πω το ποσό , να ετοιμαστείς....
ο μητσος ειναι ο εκλεκτος επιβεβαιωνωΒρε Μήτσο ειχα την αίσθηση ότι εσύ παντρευεσαι.. άλλωστε, σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει... επίσης, όποιος έχει καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...για να μην αναφέρω το δις εξαμαρτείν... μακρυά από μας αγόρι μου τέτοια πράματα!
Αγαπημενε μου μητσο μαλλον εχεις μπερδευτει !Είχα κάτι συναντήσεις για την γαμήλια δεξίωση. Ξέρεις τω΄ρα, πόσοι θα είναι , πόσο στοιχίζει, τι θα φάνε, τι μουσική θα έχει...
Ενα κορίτσι δίνουμε στον nothorny , να μην το φροντίσουμε!!!!
Όταν συμφωνήσουμε , θα σου πω το ποσό , να ετοιμαστείς....
Μωρακι δεν ξερουν τι χανουν τα παλικαρια.Αγαπημενε μου μητσο μαλλον εχεις μπερδευτει !
Εσύ είσαι εκλεκτός της καρδιάς μου οπότε εσένα θα παντρευτώ !!
Νομίζω όμως ότι δεν με θέλεις !!
Κανω λαθος ??![]()
Τι μου θυμιζει αυτος ο δρομος !!Που με εβγαλε ο δρομος σημερα....![]()