πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.691
- Πόντοι
- 12.056
ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, είναι πάρα πολύ λίγο!
ας μείνω στο
"σε ευχαριστώ που υπαρχεις"
ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, είναι πάρα πολύ λίγο!
ας μείνω στο
Είναι αυτό που έγραψε κάποια άλλη στο νήμα της , οτι θα αρχίσει να αναρτά κριτικές πελατών.... αλλά δεν το έκανε..ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, είναι πάρα πολύ λίγο!
ας μείνω στο
Αναμεσα σε φιλους δεν υπαρχει η λεξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, είναι πάρα πολύ λίγο!
ας μείνω στο
Θα ηταν πρωτοτυπο !!Είναι αυτό που έγραψε κάποια άλλη στο νήμα της , οτι θα αρχίσει να αναρτά κριτικές πελατών.... αλλά δεν το έκανε..
Καλά έχουμε ακούσει πολλές μλκιες τα τελευταία χρόνια...αυτή είναι αξιόπιστη?Είναι αυτό που έγραψε κάποια άλλη στο νήμα της , οτι θα αρχίσει να αναρτά κριτικές πελατών.... αλλά δεν το έκανε..
Η 38 το έγραψε.. Ψάξε.....Καλά έχουμε ακούσει πολλές μλκιες τα τελευταία χρόνια...αυτή είναι αξιόπιστη?
Προμοτορααααααας!!! Εγώ έχω πάρει και ενω στην φωτο ήταν μελαχροινος, εμφανίστηκε μπροστά μου ξανθός με γαλαζια ματια!Βαθμολογια σε ΟΛΑ = 10
φωτο ακριβεστατες !
Φιλι με γλωσσα !
Χωρος =Πριβε !
Θα τον ξανασυναντουσες ?....ΝΑΙ ...
![]()
Πια είναι η 38 δεν την ξέρωΗ 38 το έγραψε.. Ψάξε.....
έλα ρε... Πρώτη σελίδα στα callgirl. Κάθε μέρα βάζει ....Πια είναι η 38 δεν την ξέρω
Η 34,μετά 4 χρονιαΠια είναι η 38 δεν την ξέρω
Η Αφροδίτη.... εντάξει πρώτα να μας πει αν γράφει αυτή και μετά να βάλει καμία φωτογραφία γιατί η 110 βάζει πιο πολλέςέλα ρε... Πρώτη σελίδα στα callgirl. Κάθε μέρα βάζει ....
Είναι αυτό που έγραψε κάποια άλλη στο νήμα της , οτι θα αρχίσει να αναρτά κριτικές πελατών.... αλλά δεν το έκανε..
Ειπες αξιοπιστη και θυμηθηκα οτι δεν ηπια σημερα καφε ........Καλά έχουμε ακούσει πολλές μλκιες τα τελευταία χρόνια...αυτή είναι αξιόπιστη?
Εγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο υπερ της 38 ούτε καμία σύγκριση με 110. Άλλωστε ε΄δω γράφω. Σαν γεγονός το ανέφερα.Η Αφροδίτη.... εντάξει πρώτα να μας πει αν γράφει αυτή και μετά να βάλει καμία φωτογραφία γιατί η 110 βάζει πιο πολλές
Ειμαι υπέρ στο να μιλάνε οι κοπέλες και κριτική να βάλουν και τα πάντα να λένε..αρκεί να γράφουν και να μιλάνε οι ίδιεςΠαλια το ειχε κανει μονο μια.
Η Βερονικα!
Τον έφαγες κακούργαΕιπες αξιοπιστη και θυμηθηκα οτι δεν ηπια σημερα καφε ........
![]()
Ακουστα την εχω την συγκεκριμένη κοπελα .....και μου εχουν πει τα καλυτερα ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ !!Παλια το ειχε κανει μονο μια.
Η Βερονικα!
Δεν σε μάλωσε κάνεις.... Και έγω σχολίασα αυτό που βλεπωΕγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο υπερ της 38 ούτε καμία σύγκριση με 110. Άλλωστε ε΄δω γράφω. Σαν γεγονός το ανέφερα.
Ειπες αξιοπιστη και θυμηθηκα οτι δεν ηπια σημερα καφε ........
![]()
Ας ηταν καλο ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ να μην τον μαλωνα !!Ειμαι υπέρ στο να μιλάνε οι κοπέλες και κριτική να βάλουν και τα πάντα να λένε..αρκεί να γράφουν και να μιλάνε οι ίδιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον έφαγες κακούργα![]()
Και φωτό που βάζει, σίγουρα είναι παλιές και ένα standard πακέτο. Αλλά ας μην χαλάμε το νήμα της 110 για οποιαδήποτε άλλη κοπέλα , πλην μπουμπούδωνΗ Αφροδίτη.... εντάξει πρώτα να μας πει αν γράφει αυτή και μετά να βάλει καμία φωτογραφία γιατί η 110 βάζει πιο πολλές